UX-designer

Katso kaikki avoimet työpaikat

Etsimme nyt kokenutta UX-suunnittelijaa suunnittelemaan digitaalisia ratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin Etteplan MORElle. Tulet työskentelemään osana ohjelmistokehitystiimiä sekä saat tueksesi innokkaan ja huumorintajuisen design-tiimimme. Rooliisi kuuluu käyttäjä- ja asiakasrajapinnassa työskentely ja sinulle on luontevaa työskennellä projektin eri vaiheissa erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinulle on ominaista työskennellä käyttäjälähtöisillä menetelmillä ja kykenet kommunikoimaan suunnitelmasi käyttöpolkujen ja rautalankasuunnitelmien muodossa. Design-tiimimme toimii Tampereella, mutta sijaintisi voi olla Tampereen lisäksi myös Helsinki tai Jyväskylä.

Toivomme sinulta:

– Yli 3 vuoden kokemusta käyttäjälähtöisistä suunnittelumenetelmistä sekä digitaalisten tuotteiden suunnittelusta
– Käyttöliittymäsuunnittelu on ydinosaamistasi ja hallitset esimerkiksi Sketchin, Adobe XD:n tai Figman käytön
– Kandidaatin tutkintoa tai vastaavan tason tutkintoa esimerkiksi vuorovaikutteisesta teknologiasta (HCI) tai vastaavalta alalta
– Pystyt työskentelemään useammassa projektissa samanaikaisesti ja omaat hyvät priorisointitaidot
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
– Katsomme eduksi portfolion työnäytteistäsi

Miksi Etteplan MORE?

Meillä MORElla pääset tekemään töitä mainiossa porukassa, toimivilla työkaluilla ja tarkoituksenmukaisilla menetelmillä. Me morelaiset sitoudumme tekemäämme työhön intohimoisesti ja välitämme toisistamme. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tukemalla töissä viihtymistä ja jaksamista. Panostamme työntekijöidemme ammatillisen osaamisen kehittämiseen sekä tarjoamme kattavat ja monipuoliset edut. Arvostamme työntekijöidemme työajan ulkopuolista elämää, ja suhtaudumme erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin joustavasti.

Yrityksenä MORE on juuri sopivan kokoinen: Tarpeeksi iso pystyäkseen tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia ja urapolkuja, mutta samalla tarpeeksi pieni ollakseen ketterä ja helposti lähestyttävä. Työpaikkamme on rento ja joustava, jossa viihtyvät niin juniorit, seniorit, koodarit, designerit, testaajat ja muut asiantuntijamme.

Hakuaikaa on 30.9. asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sopivan hakijan löytyessä työt voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Merita Lemmetty tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15. (+358 505885585, merita.lemmetty@etteplanmore.com)