UX/UI Designer

Katso kaikki avoimet työpaikat
Haluaisitko olla mukana kehittämässä digitaalisia palveluita yhdessä Suomen suurimmista tilitoimistoista?
Talenom Oyj on ketterä ja edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä merkittäväksi kotimaiseksi tilitoimistoketjuksi, joka työllistää yli 900 henkeä Suomessa ja Ruotsissa.

Digitaaliset palvelut –yksikössä Oulussa työskentelee yli 80 huippuammattilaista, tukemassa ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja taloushallinnon ammattilaisillemme. Rennossa ja matalanhierarkian työyhteisössä meillä työskentelee kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen talouden hallinnan tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen kiristää tahtia. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme ammattitaitoista
UX/UI- DESIGNERIA

Etsimme Digitaaliset palvelut –yksikköön kokenutta UX/UI -designeria, jolta löytyy useamman vuoden kokemus digitaalisten palvelujen käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelusta sekä visuaalisen ilmeen toteutuksesta. Tehtävässä tulet vastaamaan Talenomin monipuolisten digitaalisten palveluiden konseptoinnista, käyttökokemuksen muotoilusta sekä visuaalisesta- että käyttöliittymäsuunnittelusta, -kehityksestä ja toteutuksesta. Työskentelet itseohjautuvasti ja ymmärrät, miten nykyaikaisia tekniikoita voidaan hyödyntää digitaalisten palveluiden ja erinomaisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Odotamme sinulta:

 • Usean vuoden kokemusta digitaalisten palveluiden UX/ UI-suunnittelusta, -kehityksestä ja -toteutuksesta
 • Kokemusta käyttäjätutkimuksen ja -testauksen menetelmistä
 • UX/UI design menetelmien sekä työkalujen hyvää hallintaa (esim. Figma, Sketch, InVision, Abstract ja Adobe)
 • Kykyä tunnistaa käyttäjien tarpeet ja yhdistää ne liiketoiminnan tavoitteisiin
 • Visuaalista näkemystä ja luovaa ajattelukykyä
 • Osallistavien menetelmien hyvää hallintaa
 • Graafisen suunnittelun taidot katsotaan eduksi

Arvostamme positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, loistavia tiimityö -ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä otetta työhön ja halua kehittää itseäsi alan trendejä seuraten. Olet rohkeasti eteenpäin pyrkivä, etkä tyydy vain perusratkaisuihin, vaan haluat aidosti innovoida uutta. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin ja asiakaskokemaan. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät
 • Nykyaikaiset työkalut ja ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät
 • Loistavat työkaverit ja työilmapiirin kokeneessa asiantuntijaorganisaatiossa
 • Uudet ja viihtyisät toimitilat Oulun Peltolassa
 • Kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle mm. kulttuuri- ja liikuntaetuja, liukuvan työajan, laajan työterveyshuollon, etätyömahdollisuuden, monipuoliset lomahuoneistot niin tunturissa kuin Espanjan Aurinkorannikolla, mielenkiintoisia urapolkuja kiinnostuksenkohteidesi mukaan sekä erinomaiset koulutukset.

Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi viimeistään 06.12.2020 osoitteessa www.talenom.fi/rekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Director, Customer Experience Riina Löijä 020 752 5502 ja Head of Product Line Petteri Sipilä 050 388 6141.