UX & UI Designer

Katso kaikki avoimet työpaikat
Etsimme digitaalisten palveluiden kehitysprojekteihin kokemusta ja näkemystä haalinutta muotoilutaustaista UX Designeria LINK Designin Espoon pääkonttorille, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Tulet osaksi noin kymmenen asiantuntijan ryhmää, joka muodostuu palvelumuotoilijoista ja UX-suunnittelijoista. Asiantuntijat toimivat tiiviissä yhteistyössä myös tuote- ja teknologiayksiköiden asiantuntijoiden kanssa yhteisissä projekteissa. Toteutamme projekteja sekä julkishallintoon että teollisuuden tarpeisiin, joten aikaisempi kokemus joko julkishallinnon projekteista ja/tai teollisuuden digitalisaatiohankkeista on eduksi.

Näillä eväillä menestyt


UX&UI Designerilta toivomme ihmislähtöistä kehitysasennetta ja tyypillisten tiedonkeruu- ja arviointimenetelmien hallintaa. Roolisi edellyttää hyvää visuaalista kyvykkyyttä ja muotoilullista näkökulmaa. Työssäsi suuntaudut digitaalisiin palveluihin teollisuuden digitalisaatiohankkeissa sekä julkisen puolen hankkeissa. Projekteissa visualisoidaan, havainnollistetaan ja perustellaan konsepti-ideoita ja ratkaisuja, tuotetaan prototyyppejä ja osallistutaan nopeiden kokeilujen ja testausten suunnitteluun ja toteutukseen. Työssäsi toteutat käyttöliittymiä yhdessä ohjelmistokehittäjien kanssa. Työtapasi on konsultatiivinen ja innovatiivinen, pystyt toimimaan monialaisissa tiimeissä ja olet kiinnostunut erilaisista teknologioiden mahdollistamista digitaalisista rajapinnoista. Eduksi katsomme, jos hallitset perustaidot palvelumuotoilusta (esim. työpajojen fasilitointi).
Edellytämme valittavilta asiantuntijoilta oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä projekteja läpi itsenäisesti sekä liiketoimintaymmärrystä. Toivomme korkeakoulututkintoa ja suuntautumista esimerkiksi käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun tai palvelumuotoiluun/palvelusuunnitteluun.

Meillä saat

vakituisen ja kokoaikaisen huippupaikan monialaisessa työympäristössä ja tunnettujen brändien palveluliiketoiminnan sekä fyysisten ja palvelutuotteiden kehityshankkeissa. Toimimme mm. Espoon, Helsingin, Pirkanmaan sekä Turun palvelumuotoilun puitesopimuskumppanina, joten meillä pääset käyttämään osaamistasi myös julkishallinnon organisaatio- ja palvelumuotoiluhankkeissa.

Toimi pian!


Sopivia hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan päättymistä. Hae 4.10. mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja
tehtävästä antaa Director, UX & Service Design Piritta Winqvist, piritta.winqvist(at)linkdesign.fi . Soittoajat: pe 18.9. klo 15-18, ke 23.9. klo 14-17 ja pe 25.9. klo 15-18.
Pysy kuulolla: Täytämme tämän roolin pikimmiten, mutta loppuvuoden aikana tarvitsemme lisäksi tiimiimme palveluliiketoiminnan kehitysprojekteihin lisää osaajia sekä Service Design että UX-Design osa-alueille.