Vaatesuunnittelija / graafinen suunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Lisäpalvelu etsii asiakkaan puolesta vaatesuunnittelijaa/graafista suunnittelijaa.

Työntekijän työtehtäviin kuuluu urheiluvarusteiden sekä -vaatteiden logojen suunnittelua ja mallinnusta niin, että tuote saavutetaan painokelpoiseen malliinsa. Työtehtävä sopii esimerkiksi alaa opiskelevalle henkilölle, jolla on halua ja intoa päästä toteuttamaan visioitaan sekä oppimiaan asioita käytännössä.

Tarjoamme:

– hyvän keinon lisätienesteihin omien aikataulujen puittessa
– mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta eteenpäin menevän yrityksen matkassa
– joustavan työaikamallin, jossa kiinteää työaikaa tärkeämpää on, että suunnitellut asiat toteutuvat sovittujen aikataulujen puitteissa

Kokonaisuudessaan töitä on tarjolla noin 20 tuntia kuukaudessa, tilanteen mukaan enemmänkin.

Jos kiinnostuit työpaikasta, laita hakemus oheisen linkin kautta ja olemme Sinuun yhteydessä!

Lisätiedot asiaan liittyen:

Sami Ikävalko
p. 044 716 0060
sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa