Vahanen PRO Oy / Palvelumuotoilija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Hei!

Olemme uunituore yritys, Vahanen PRO Oy, jolla on yli 60 vuoden historia. Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapidon ja rakennushankkeiden johtamiseen. Kuulumme Vahanen-konserniin ja toimimme noin 60 asiantuntijan voimin.

Me uskomme nuoren innolla ja kokeneen syvällä rintaäänellä, että kiinteistö- ja rakennusala uudistuu ennakkoluulottomalla ajattelulla ja paremmalla yhteispelillä. Näemme, että rakennusten korjaukset ovat suuri mahdollisuus kokonaisten lähiöiden uudistumiselle. Haluamme vahvistaa ihmisten voimaa vaikuttaa elinympäristöönsä, sillä uudistuminen tapahtuu yhdessä. Meille on tärkeää, että jokainen rakennushanke viedään läpi asiakkaan etua vaalien.

Haemme nyt palvelumuotoilijoita Suomen ensimmäisen rakennetun ympäristön palvelumuotoilutiimin vahvistukseksi. Palvelumuotoilijan päätehtäviin kuuluvat mm. nykyisten asiantuntijapalveluiden virtaustehokkuuden parantaminen, uusien palveluiden muotoilu, visualisointi ja markkinoinnin tukeminen sekä palvelumuotoilutehtävät asiakasprojekteissa. Muokkaamme mielellämme tehtävänkuvaa valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja toiveiden mukaan.

Tehtävässä on tärkeää hallita erinomaisesti palvelumuotoilun menetelmät. Yhtä merkittävässä roolissa on kyky visualisoida tietoa, palveluliiketoimintaa tukevien digitaalisten työvälineiden mahdollisuuksien tunteminen sekä niiden hyödyntäminen palvelumuotoilussa ja yhteissuunnittelun fasilitointitaidot.

Etsimme seuraksi erityisesti hyvää tyyppiä, jonka kanssa on mukava tehdä töitä, ja joka haluaa olla kehittämässä palveluitamme, toimintatapojamme, sekä työkalujamme entistä paremmiksi.

Tarjoamme yhdessä tekemistä, reilua meininkiä, välittämistä ja mielenkiintoisia työtehtäviä aivan parhaassa työporukassa!

Tule luomaan kanssamme parempaa rakentamisen ja kiinteistöpidon kulttuuria!

Kiinnostuitko seurastamme? Jätä hakemuksesi viimeistään su 19.2. tai ota yhteyttä – vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Jätä hakemus täällä.

Terveisin

Eerika Hyry                                       Katja Soini
Toimitusjohtaja                                 Tiimipäällikkö
040 8266 787                                    044 517 1232

etunimi.sukunimi@vahanen.com

Vahanen PRO Oy on joukko yhteistyön ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapidon ja rakennushankkeiden johtamiseen. Kuulumme Vahanen-konserniin ja toimimme noin 60 asiantuntijan voimin. Asiakaslähtöisellä toiminnallamme luomme parempaa rakentamisen ja kiinteistönpidon kulttuuria.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Työpaikka

Solita / Senior Service Designer

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Jokainen digitaalinen muutosmatka vaatii tuekseen vahvan vision ja suunnitelman. Olemme nyt vahvistamassa Design & Advisory -tiimiämme kokeneella…

Lue lisää
Työpaikka

Deloitte / Service Designer

Position summary Deloitte Digital is a bold and innovative part of Deloitte, a global, full-service creative digital consultancy that combines…

Lue lisää