Valtra Oy Ab / Teollinen muotoilijaharjoittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Teollinen muotoilijaharjoittelija

Valtra Oy Ab – Äänekoski

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palvelujen laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista. Valtra on tunnettu korkealaatuisesta teollisesta muotoilusta ja on voittanut viimeisen vuoden aikana muun muassa Red Dot, Good Design ja A’Design Awards muotoilupalkinnot.

HARJOITTELIJA TEOLLISEEN MUOTOILUUN

Valtra Oy hakee teollisen muotoilun opiskelujen loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa tai opinnot juuri päättänyttä henkilöä avuksi projektityöhön teollisen muotoilun & käyttäjäkokemuksen jaokseen. Työ tapahtuu Suolahdessa Valtran tuotekehityksessä ja kestää vuoden 2017 loppuun asti.

Työn tuloksellisessa toteuttamisessa on edellytyksenä Photoshop- ja Illustrator-ohjelmistojen erittäin hyvä osaaminen, sekä kokemusta Keyshot-ohjelmistolla työskentelystä. Käsin piirtäminen ja muut konseptointitaidot ovat perusedellytys. Catia ja/tai Creo 3d-ohjelmien mahdollinen hallinta luetaan suureksi eduksi. Arvostamme myös käytettävyysalan opintoja ja mallinrakennustaitoa.

Lopullinen toimenkuva tarkentuu hakijan ammattitaidon mukaan, mutta tarjolla on joka tapauksessa ainutlaatuinen näköalapaikka nykyaikaisen ajoneuvoteollisuuden tuotekehitykseen ja sen osana olevaan teollisen muotoilun moninaisiin haasteisiin.

Lisätietoja antaa teollisen muotoilun & käyttäjäkokemuksen päällikkö Kimmo Wihinen, puh. 040 8226434

Täytä hakemuksesi CV:n ja portfolion kera viimeistään 29.5.2017.

HAE PAIKKAA