Veikkaus I Palvelumuotoilupäällikkö

Katso kaikki avoimet työpaikat

Veikkaus on suomalaisten omistama peliyhtiö. Tuotamme yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla.

Työllistämme lähes 2 000 eri alojen ammattilaista. Meillä työskentelee uusien hittipelien kehittäjiä, digi- ja datavelhoja sekä ICT-alan huippuammattilaisia. Asiakaspalvelun taitajia kohtaat puhelin- ja chat-palvelussamme sekä maanlaajuisesti Pelaamoissa, Feel Vegaseissa, ravintolapelipöydissä ja Suomen ainoalla kasinolla Helsingissä.

Haemme Asiakkuudet ja digitaaliset kanavat- toiminnon Digitaalisen myynnin ja palveluiden kehitys –yksikköön vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen

Palvelumuotoilupäällikköä

Työskentelet Suomen suurimman kuluttajaverkkokaupan parissa. Olet avainasemassa vaikuttamassa Veikkauksen digitaalisten palveluiden kehitykseen. Palveluissamme vierailee viikoittain lähes 1,5 miljoonaa uniikkia kävijää ja verkkokaupan liikevaihto on jo yli 25 miljoonaa euroa viikossa, joten ympäristö mahdollistaa ihanteelliset olosuhteet datalähtöiselle kehittämiselle ja personoinnille: kun teemme muutoksia tai uusia palveluita, viikon sisällä jopa miljoona suomalaista on niitä kokeillut!

Tehtävässäsi Palvelumuotoilupäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti Veikkauksen digitaalisten palveluiden (mm. verkkopalvelut, mobiilisovellukset) käyttökokemuksesta, visuaalisesta ilmeestä ja siihen liittyvän työn koordinoinnista ja tuloksekkuudesta. Olet Digitaalisen myynnin ja palveluiden kehitys-yksikön ohjausryhmän jäsen, ja osaltasi osallistut digitaalisten palveluiden kehittämisen linjausten ja priorisoinnin tekemiseen. Toimit Palvelumuotoilutiimin esimiehenä, ja tiimissäsi sinulla on Suomen kärkitason palvelu- ja graafisia suunnittelijoita.

Tarjoamme Suomen mittakaavassa täysin ainutlaatuiset puitteet ja mahdollisuudet monikanavaisen asiakaskokemuksen kehittämisessä ja digitaalisessa liiketoiminnassa. Tarjoamme paljon haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Viihtymisesi sinetöivät kilpailukykyiset työsuhde-edut, osaava ja innostava työyhteisö sekä moderni ja viihtyisä työympäristö.

Jos haluat kehittää huippuluokan pelipalveluita, joita asiakkaat rakastavat ja jotka tuottavat Veikkauksen edunsaajille – eli meille kaikille suomalaisille – merkittävää lisäarvoa, saatat olla etsimämme henkilö. Jos datalähtöinen kehittäminen, monikanavaiset palvelut, hypoteesien testaus, suunnittelutyö ja sen johtaminen sekä oman osaamisesi kehittäminen kiinnostaa, meillä voisi olla sopiva paikka juuri sinulle!

Edellytämme Sinulta nälkäistä asennetta, paineensietokykyä, erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä halua luoda uutta. Lisäksi odotamme

  • Vahvaa näkemystä hyvästä käyttökokemuksesta, hyvistä palveluista ja digitaalisesta liiketoiminnasta.
  • Useamman vuoden kokemusta digitaalisten palvelukokonaisuuksien suunnittelusta ja suunnittelutyön johtamisesta
  • Web- ja mobiiliteknologioiden ja niiden tarjoamien mahdollisuuksien tuntemusta
  • Kokemusta esimiestyöstä
  • sopivaa yhdistelmää osaamisesta mm. prototypoinnissa, A/B-testauksessa, analytiikassa, palvelumuotoilun menetelmissä, käytettävyystesteissä, ketterässä työskentelyssä, graafisissa toteutuksissa ja näihin liittyvissä työkaluissa
  • Soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa

Työpaikka on Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Valitusta henkilöstä tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna viimeistään 19.2.2018. Jätä hakemus täällä.