Viestintäasiantuntija muotoilun tiedotuskeskus -hankkeeseen

Katso kaikki avoimet työpaikat

Määräaikainen viestintäasiantuntija muotoilun tiedotuskeskus -hankkeeseen

 

Haemme osa-aikaista viestintäasiantuntijaa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman hankkeen toiseen vaiheeseen.

Pian lanseerattava muotoilun tiedotuskeskus edistää suomalaisen muotoilun näkyvyyttä ja vaikuttavuutta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Vuoden 2021 aikana täsmennetään tiedotuskeskuksen tehtäviä ja ryhdytään viestimään monikanavaisesti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävässäsi vastaat mm. tiedotuskeskuksen verkkosivuista ja sosiaalisen median kanavista, analytiikasta ja kehittämisestä. Tuotat muotoilualan sisältöjä sekä kokoat ja jalostat alan tietoa. Palvelet tiedotuskeskuksen asiakkaita erilaisissa suomalaiseen muotoiluun liittyvissä kysymyksissä. Työskentelet tiiviisti projektipäällikön kanssa ja teet yhteistyötä hankekumppanien kanssa. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana rakentamassa suomalaisen muotoilun tarinaa Suomessa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta vankkaa viestintäosaamista, muotoilualan tuntemusta, kykyä tuottaa tekstiä erilaisiin kanaviin sekä innostusta kehittää uutta tehtäväkenttää. Hallitset isot kokonaisuudet, mutta haluat viimeistellä myös yksityiskohdat. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat ainakin englantia.

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (3 päivää/viikossa tai sopimuksen mukaan). Työ alkaa helmikuussa 2021 ja jatkuu 31.1.2022 saakka. Tiedotuskeskuksen toiminta pyritään vakinaistamaan.

Hankkeessa ovat mukana Aalto-yliopisto, Design Forum Finland, Designmuseo, Grafia, Helsinki Design Week / Luovi Productions ja Ornamo. Viestintäasiantuntija on työsuhteessa Designmuseoon.

Palkkaus: 1.980 €/ kk

Haastattelut järjestetään viikolla 5 etäyhteyden kautta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi torstaihin 28.1.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen piia.lehtinen@designmuseum.fi 

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Kirsi Korhonen (puh. 050 5432 545)  tiistaina 19.1.2021 klo 14–16 ja maanantaina 25.1. 2021 klo 9–11.