Vincit LaaS | UX/UI suunnittelija

Katso kaikki avoimet työpaikat

Vincit LaaS (Leadership as a Service) on työkalu, joka auttaa yrityksiä kääntämään johtamisen perinteiset mallit päälaelleen tuoden osaamisen ja hyvinvoinnin johtamisen avuksi ketterää, tarkoituksenmukaista ja käyttäjälähtöistä otetta.

Alunperin Vincitin omiin tarpeisiin luotu LaaS-malli herätti laajaa kiinnostusta muissa organisaatioissa ja päätimme jakaa työkalun muille tuotteistamalla sen omaksi liiketoiminnakseen. Työkalun ympärille syntyi oma tytäryhtiö, LaaS Company. LaaSin kysyntä markkinoilla on kasvanut räjähdysmäisesti ja se palkittiin hiljattain voittajaksi kansainvälisessä TalentCulture 2021 HR tech Awards -kilpailussa . Tänä vuonna tulemme skaalaamaan myös kansainvälisille markkinoille.

Etsimme nyt LaaS-kehitystiimiimme uutta designer-kollegaa tekemään työkalun käyttökokemuksesta sujuvaa ja tuomaan uusia ajatuksia LaaS-työkalun sekä modernin työelämän kehittämiseen.

Minkälaisesta hommasta on kyse?

Vincitin LaaS-tiimi toimii start up -yrityksen tavoin: olemme tiivis porukka ja jokaisen työnkuva koostuu monipuolisista tuotteen kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Päävastuullasi on työkalun käyttökokemuksen suunnittelu konseptoinnista tuotantoon. Suuri osa LaaS-tiimin jäsenistä asuu Tampereella, mutta osa on myös Helsingissä. Työskentelemme tällä hetkellä täysin etänä, mutta tulevaisuudessa sinulla tulisi olla valmiuksia käydä Tampereella 1-2 päivää viikossa.

Mitä sinun olisi hyvä osata?

Haemme porukkaamme tiimipelaajaa, jolla on kiinnostusta pitkäjänteistä tuotekehitystä kohtaan ja joka haluaa haastaa vallitsevia käsityksiä. Sinulla on takana muutaman vuoden kokemus digitaalisten tuotteiden suunnittelusta ja olet tottunut työskentelemään ohjelmistokehittäjien kanssa.

Työtehtäviesi pääpaino on käyttöliittymäsuunnittelussa. Tämä vaatii:

 • Tuotantotasoisen visuaalisen ja interaktiosuunnittelun osaamista
 • Ymmärrystä design-systeemien rakentamisesta ja kehittämisestä
 • Aktiivista kommunikointia ja tiivistä yhdessä tekemistä tuotehallinnan ja ohjelmistokehittäjien kanssa
 • Modernien suunnittelutyökalujen hallintaa. Tällä hetkellä käytämme tuotteen suunnittelussa pääasiallisena työkaluna Figmaa
 • Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua taitojesi ja kiinnostuksesi mukaisesti esimerkiksi:
  • Myynti-, markkinointi-, brändi ja koulutusmateriaalin suunnittelua ja toteutusta (sekä digi että printti)

  Miksi Vincit LaaS?

  Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan alkuvaiheen kasvuyritykseen luomaan globaalia pilvipalvelua. Meillä pääset johtamaan itseäsi, vaikuttamaan oman roolisi sisältöön ja kyseenalaistamaan työelämän normeja modernissa työympäristössä. Palkkauksesi määräytyy kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen ja kokonaiskompensaatioon sisältyy mahdollisuus päästä mukaan osakepohjaiseen sitouttamismalliin. Käytössäsi on lisäksi Vincitin loistavat edut.

  Kiinnostuitko?

  Mutta jokin jäi silti mietityttämään? Ota yhteyttä tai kysele lisää:

  – Työnkuvaan liittyvät asiat: Kimmo Tuomainen (CPO), kimmo.tuomainen@vincit.fi

  – LaaS yhtiöön liittyvät asiat Johanna Pystynen (CEO), johanna.pystynen@vincit.fi

  Jätäthän hakemuksesi meille viimeistään 14.3.2021 mennessä

  Hae työpaikkaa