WSP Finland Oy / Palvelumutoilija, projektipäällikkö Design Studioon

Katso kaikki avoimet työpaikat

WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä.
Meillä työskentelee yli 400 asiantuntijaa eri puolella Suomea ja liikevaihtomme oli 28 miljoonaa euroa vuonna 2015. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 36 500 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa.
Design Studio on WSP:n muotoiluyksikkö. Meillä on vahva osaaminen julkisen ulkotilan elementtien ja palveluiden muotoilussa ja valaistussuunnittelussa. Strategianamme on kasvaa, uudistua ja toimia edelläkävijänä erityisesti digitalisaation keinoja hyödyntäen. 2016 aloitettu hyötypelien start up –toiminta on muuttunut osaksi arkipäiväämme ja käytämme nyt peliteknologiaa suunnittelun ja vuorovaikutuksen välineenä.
Rimamme on korkealla, haluamme tehdä muotoilultaan korkealaatuista, ekologisesti kestävää suunnittelua. Suunnittelukohteitamme ovat mm. kaupunkikeskustat, sillat sekä puisto- ja katumiljööt. Mielenkiintoisia meneillään olevia töitämme ovat Helsingin ja Vantaan julkisen kaupunkitilan ohjeet, Helsinki-Tallinna risteilymatkustajien profilointi, Raidejokerin vuorovaikutustehtävät, Kruunuvuoren siltojen väyläarkkitehtuuri- ja valaistussuunnitelmat sekä Yle-keskuksen julkisivuvalaistus ja opastus.

Toimenkuva
Etsimme kokenutta palvelumuotoilun projektipäällikköä Helsingin toimistollemme. Tehtävä sisältää kaupunkiympäristön palveluiden ja palveluprosessien muotoilua ja kehittämistä digitaalisiksi sekä palvelumuotoilun työkalujen ja työmenetelmien käyttöä osana WSP:n projektikokonaisuuksia.

Vaatimukset
Palvelumuotoilijana toimit sekä projektipäällikkönä että suunnittelijana. Hoidat asiakassuhteita itsenäisesti. Etsimämme henkilö on määrätietoinen ja tavoiteorientoitunut. Haluat ratkaista haasteita ja luoda menestyksekkäitä ratkaisuja. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky hyödyntää eri ammattilaisten osaamista ovat keskeisiä.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä sopii aiemmissa työtehtävissään palvelu- tai kaupunkimuotoiluun perehtyneille.
Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten kohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön.

Kielitaito:
suomi ja englanti

Lähetä hakemuksesi 28.02.2017 mennessä suoraan hakulomakkeella.

 

Aiheeseen liittyvä sisältö

Työpaikka

Solita / Senior Service Designer

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Jokainen digitaalinen muutosmatka vaatii tuekseen vahvan vision ja suunnitelman. Olemme nyt vahvistamassa Design & Advisory -tiimiämme kokeneella…

Lue lisää