Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.

Neuvontapalvelut

Ornamon muotoilun asiantuntijalta, projektipäällikkö Petra Iloselta jäsenet voivat kysyä omaan ammattiin ja työuran eri tilanteisiin liittyviä kysymyksiä.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Henkilökohtaiset sparraus- ja neuvonta-ajat sovitaan erikseen. Ota yhteyttä: petra.ilonen@ornamo.fi. p. +358 46 878 2572

Huom. Palkansaajan ja yrittäjän tietopankit Ornamon jäsenpalvelusivuilla sisältävät tietoa mm. alan palkkatasosta, laskutuksesta ja erilaisista yritysmuodoista.


Ornamon asiantuntijalta, projektipäällikkö Anna Rikkiseltä voit kysyä taiteilijan ammattiin ja työuran eri tilanteisiin liittyviä kysymyksiä.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin sovitaan tarvittaessa henkilökohtainen neuvonta-aika. anna.rikkinen@ornamo.fi. p. +358 44 743 3577

Ornamon jäsenpalvelusivuilta löytyy paljon hyödyllistä materiaalia kuten koulutuksia ja apurahakalenteri.


Lakipalvelut

Ornamon lakimies Jussi Ilvonen neuvoo jäseniä lainopillisissa asioissa. Lakimiehen kanssa voit vaihtaa ajatuksia myös ansaintalogiikasta ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä palkka-asioista.

Lakimies palvelee jäsenasioissa puhelimitse maanantaisin ja torstaisin klo 9–17. Tarkista poikkeusajat: www.ornamo.fi/lakipalvelut