ux designer working

Ammatillinen neuvonta

Tarjoamme jäsenillemme henkilökohtaista neuvontaa ja sparrausta. Neuvonnat järjestetään ensisijaisesti Teamsin välityksellä. Voit varata neuvonta-aikoja myös varauskalenteristamme!

Henkilökohtaista neuvontaa ja sparrausta Ornamon jäsenille.

Asiantuntijamme opastavat ja neuvovat työnhaussa, uran ja liiketoiminnan kehittämisessä tai sopimusten, palkkaneuvotteluiden ja immateriaalioikeuksien kanssa.

Ornamon henkilöjäsenyyteen sisältyy kullekin asiantuntijalle kaksi lyhyttä tai yksi pitkä neuvontatapaaminen vuodessa. Yritysjäsenyyteen sisältyy 2-5 neuvontakertaa yrityksen koosta riippuen.

Neuvonnat järjestetään ensisijaisesti Teamsin välityksellä. Sovithan tapaamisesta erikseen, mikäli haluat tavata Ornamon toimistolla Helsingissä Teamsin sijaan.

Iiris Adenius

Lakineuvonta

Iiris Adenius
Juristi

lakipalvelut@ornamo.fi
puh. +358 43 2112 723

Lakineuvonnan avoin puhelinpalvelu on auki maanantaisin klo 15-16 ja torstaisin klo 9–10 ja muuten ajanvarauksella maanantaisin ja torstaisin. Voit varata neuvonta-ajan ajanvarauskalenterista.

Petra Ilonen 2021

Muotoilu

Petra Ilonen,
Muotoilun asiantuntija

petra.ilonen@ornamo.fi
puh. +358 46 878 2572

Ammatillinen neuvonta muotoilijoille.

Tavoitat minut ma–pe klo 9–17. Voit varata neuvonta-ajan ottamalla minuun yhteyttä tai varaamalla 1 h ajan kalenterista.

Anna Rikkinen

Taide

Anna Rikkinen,
Taiteen asiantuntija

anna.rikkinen@ornamo.fi
puh. +358 44 743 3577

Tavoitat minut ma–ke 9–16. Voit varata neuvonta-ajan ajanvarauskalenterista.