Ansainta & rahoitus

Palvelumme

Tuolin prototyyppi

Apurahakalenteri

Tarvitsetko neuvontaa hakemuksen tekoon? Autamme sinua mielellään eteenpäin. Tutustu Ornamon asiantuntijoiden neuvontapalveluihin.Kattavan kalenterin eri alojen apurahoista löydät myös Aurora-tietokannasta.
Muotoilijan työvälineitä Hanna Anosen työhuoneella

Palkkatilastot

Miten työkokemus ja suunnitteluala näkyy palkkauksessa? Onko nykyinen palkkani kohdillaan? Millaisen palkkapyynnön esittäisin työtä hakiessa?Tutustu Ornamon palkkatilastoihin, jotka perustuvat vuosittaisen työmarkkinakyselyn vastauksiin. Suomessa muotoilijoiden…
Kirsi Niemelä työhuoneellaan Vantaalla

Yritysrahoitus

Huomioi, että monet rahoittajatahot, kuten Business Finland tai ELY-keskus, keskustelevat ja työstävät hankeideaa mielellään hakijan kanssa ennen hakemuksen jättämistä käsittelyyn. Business Finland Culture Creative Fund Ely-keskus Rahoitus ja…
Co-design – yhteissuunnitteluprosessin hyvät sopimuskäytännöt

Sopimusmallit

Ota sopimusmallit käyttöösi! Ornamon sopimusmallien avulla turvaat selustasi vältät tulkintavaikeudet sopimustilanteissa.

Hyvän hankinnan työkalut sisustusarkkitehdeille ja heidän asiakkailleen

Ornamon ja Sisustusarkkitehdit SIOn laatima ohjeistus sekä tarjouspyyntö- ja sopimuspohjat ovat työkaluja entistä ammattimaisempaan hankintaan. Kilpailutusohjeistuksesta on konkreettista hyötyä sisustusarkkitehtuuripalvelun ostajalle sekä palveluntarjoajalle.