FD logo

Finnish Designers


Finnish Designers kokoaa yhdelle alustalle ornamolaisten huippuosaamisen. Suunnittelijoiden asiakkaat ja työnantajat voivat etsiä sivustolta sopivaa osaajaa avoimeen tehtävään.

Sivusto uudistuu vuosien 2022–2023 aikana

Tavoitteena on luoda sivustosta entistä toimivampi ja vaikuttavampi alusta, joka edistää ornamolaisten uraa ja tarjoaa uusia työmahdollisuuksia sekä vahvistaa Finnish Designersin tunnettuutta Suomessa sekä kansainvälisesti.

Neljä keskeistä uudistusta ornamolaisille:

  1. Jatkossa samoilla käyttäjätunnuksilla pääsee kirjautumaan sekä ornamo.fi jäsensivuille, että finnishdesigners.fi -sivustolle.
  2. Designduunit työnvälityspalvelu siirtyy finnishdesigners.fi -sivustolle elokuussa 2023. Jatkossa siellä on mahdollista ilmoittaa työpaikkojen lisäksi myös toimeksiantoja tai vaikka harjoittelupaikkoja helposti lomakkeella.
  3. Uudelle sivustolle tulee tapahtumakalenteri, johon jäsenet voivat itse lisätä tapahtumansa ja markkinoida sitä. 
  4. Koostamme uudelle sivustolle kattavat tietopaketit muotoilusta ja muotoilun hankinnasta tukemaan tilaajia hankinnassa. 

Luo profiili

Ornamon jäsenet voivat luoda palveluun maksuttoman profiilin. Uusi sivusto aukeaa toukokuussa 2023, jolloin myös Ornamon jäsenet pääsevät syöttämään sinne tietoja. Se tulee korvaamaan vanhan sivun, joten samalla vanha sivusto poistuu käytöstä.

Koska uusi alusta poikkeaa paljon vanhasta, tiedot eivät siirry vanhalta sivulta uudelle.

Luo uusi profiili

Jatkossa finnishdesigners.fi käyttää samoja tunnuksia ornamo.fi -jäsensivujen kanssa, mikä mahdollistaa jäsenelle entistä saumattomamman käyttäjäkokemuksen eri palveluiden välillä.

Ornamon jäsenet pääsevät luomaan uuden profiilin sivustolle keskiviikosta 24.5.2023 klo 9 alkaen. Toimi näin:

  1. Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, tulee sinun ensin mennä vaihtamaan salasanasi ornamo.fi -sivuilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja seuraa sähköpostiisi saamiasi ohjeita
  2. Tämän jälkeen kirjaudu sisään Finnish Designersiin sähköpostiosoitteellasi ja juuri luomallasi salasanalla.
  3. Jos haluat vaihtaa salasanasi, tapahtuu se ornamo.fi jäsensivulla, jolloin myös ko. sivun salasana vaihtuu.

Apua profiilin luomiseen

Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa Finnish Designersin käyttöön ja profiilin tekoon.

Saat neuvonnasta parhaan hyödyn irti, kun sinulla on CV valmiina ja valittuna 1-2 referenssiä, jotka haluat alustalle esiin (esim. palvelu, projekti, tuote tai taideteos). Valitse kullekin yksi kuva ja editoi tiivis 500 merkin teksti / referenssi.

Kehitystyö jatkuu kesän aikana

Olemme priorisoineet sen, että jäsenet pääsevät syöttämään tietonsa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kehitämme lisätoimintoja ja viilaamme sivuston ulkoasua kesän aikana.

Sivusto lanseerataan ja sen markkinointi aloitetaan syksyllä 2023.

Kysymyksiä ja vastauksia Finnish Designers uudistuksesta

Finnish Designers -sivusto kokoaa yhteen ornamolaisten huippuosaamista muotoilusta ja taiteesta työnantajille ja asiakkaille. Uudistettu sivusto avataan jo toukokuussa, ja se korvaa nykyisen sivuston. Kutsummekin kaikki…
Artikkeli
06.04.2023

Instalive | Finnish Designers

Finnish Designers -alusta uudistuu!Liity mukaan @ornamory Instaliveen torstaina 25.5. klo 15.30-16 kuulemaan uudesta Finnish Designers -alustasta. Tapahtuman aikana voit kysyä kysymyksiä.Tapahtumaa hostaamassa Ornamon asiantuntijat…
Picture of an artwork and a person

Jäsenaamu | Kysy Finnishdesignersista

Finnishdesigners -alusta uudistuu! Osallistu etänä järjestettävään Jäsenaamuun, jossa saat parhaat vinkit oman profiilin täyttämiseen. Tilaisuudessa on mahdollista kysyä Finnishdesignersista Ornamon henkilökunnalta ja saada apua. Uudistettava Finnishdesigners –sivu…
Picture of an artwork and a person

Jäsenaamu | Kysy Finnish Designersista

Finnish Designers -alusta uudistuu! Osallistu etänä järjestettävään Jäsenaamuun, jossa saat parhaat vinkit oman profiilin täyttämiseen. Tilaisuudessa on mahdollista kysyä Finnishdesignersista Ornamon henkilökunnalta ja saada apua. Ilmoittaudu mukaanUudistettava…

Apua ongelmatilanteissa

finnishdesigners@ornamo.fi

Euroopan unionin rahoittama – NextGenerationEU

Sivustoa kehitetään Euroopan unionin NextGenerationEU -hankerahoituksella.

Kysy projektista

Emmi Putkonen
Muotoilun asiantuntija

emmi.putkonen(at)ornamo.fi
+358 46 878 2572

Anna Rikkinen
Taiteen asiantuntija, projektipäällikkö

anna.rikkinen(at)ornamo.fi
+358 44 743 3577