Senior Concept Designer / Pentagon Design

Oletko kiinnostunut työskentelemään kovan tason kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa? Haluaisitko edistää kanssamme kestävää muotoilua ja ihmisten, ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointia? Pentagon Designilla pääset osaksi monialaista muotoilijoiden ja asiantuntijoiden tiimiä ja hyvinvoivaa työyhteisöä, jossa näkemyksiäsi ja asiantuntijuuttasi arvostetaan.

Haemme vahvistusta tiimiimme graafisen ja konseptisuunnittelun alueille. Kaikkiin tehtäviin edellytämme hakijoilta:

– aitoa kiinnostusta kehittää yritysasiakkaidemme liiketoimintaa ja lisätä julkisten tahojen asiakkaidemme toiminnan vaikuttavuutta

– ihmiskeskeistä ja vuorovaikutteista suunnitteluotetta ja lähestymistapaa

– proaktiivista ja positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia monialaisessa tiimissä

Tehtävät ovat vakituisia, mutta olemme kiinnostuneet myös freelancer-yhteistyöstä näillä osa-alueilla. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus, CV, portfolio ja palkkatoiveesi osoitteella info@pentagondesign.fi 14.1.2022 mennessä. Tehtävät täytetään heti, kun löydämme sopivat henkilöt. Otsikoi hakemus sen tehtävän mukaan, jota olet hakemassa.

Senior Concept Designer

Etsimme luovaa ja analyyttista suunnittelijaa kehittämään uutta arvoa luovia konseptiratkaisuja asiakkaillemme. Sinulla on kokonaisvaltainen sekä tulevaisuusorientoitunut ote kehittämiseen, ja pystyt viemään suunnitelmat käytännön toteutuksiin asti.  Osaat kiteyttää laajan lähtö- ja asiakasymmärrystiedon pohjaksi konseptisuunnittelulle. Hallitset muotoilun käyttäjäkeskeisen metodiikan, ja kytket asiakasymmärryksen konseptikehittämiseen. Rakennat yhdessä tiimin kanssa oivaltavan konseptin ja konkretisoit sen visuaalisesti korkeatasoisiksi asiakaskokemus- ja palveluratkaisuiksi sekä näyttely- ja tilasuunnitelmiksi. Tyypillinen asiakastoimeksianto voi liittyä esimerkiksi museo- ja vierailukokemusten tai erilaisten palvelukonseptien sekä asiointi- ja myymäläympäristöjen suunnitteluun. Hallitset toteutuksen prosessin ja työkalut sekä pystyt johtamaan tiimin ja projektin kohti onnistunutta lopputulosta. Olet inspiroiva tiimin vetäjä, ja ohjaat luontevasti muiden suunnittelijoiden työtä. Osallistut mielelläsi konsultoivaan myyntiprosessiin, ja koet myynnin luontevaksi osaksi työnkuvaasi. Edellytämme 5+ vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä.