3D-visualisoija / PhotoCom

Etsimme taitavaa artistia 3D-visualisointiin. Työskentelet pääasiassa arkkitehtuuri- ja interiöörivisualisoinnin parissa ja luot fotorealistisia havainnekuvia uudiskohteista, pientaloista ja muista rakennuksista sekä niiden sisätiloista. Edellytämme riittävää tietotaitoa omatoimiseen visualisointiin ja mallinnustyöhön.

Haemme tekijää, jolla on näyttöä vastaavanlaisista töistä ja joka pystyy tarvittaessa nopeaankin tuotantoon sekä työskentelemään itsenäisesti. Interiöörien osalta sinulla voi olla apuna valmis sisustussuunnitelma tai joudut myös itse ottamaan osaa sen suunnitteluun. Tämän takia aikaisempi koulutuksesi esim. muotoilun tai sisustusarkkitehtuurin alalta katsotaan hyödylliseksi ominaisuudeksi. Olethan myös hyvin perillä 3D-ohjelmien monipuolisesta käytöstä, kuten 3dsMax, Blender tai vastaava, jolla saadaan aikaiseksi mahdollisimman fotorealistista lopputulosta. Myös Photoshopin käyttö lopputuloksen viimeistelyssä katsotaan hyödyksi, mutta ei ole edellytys.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle rauhallisen ja siistin työskentelytilan, rennossa työympäristössä hyvällä palkalla. Toimistomme sijaitsee Helsingin Suutarilassa vanhassa Airamin lampputehtaassa. Rakennus on inspiroiva historiallaan ja antaa oivallisen ympäristön luovaan työskentelyyn. Mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on kokopäivätyö. Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi portfolion ja CV:n kanssa palkkatoivomuksineen 18.2. mennessä osoitteeseen mikko@photocom.fi. Voit myös hakea paikkaa verkkosivujemme kautta osoitteessa: www.photocom.fi/rekry.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta saat numerosta 09 3154 4754 tai mikko@photocom.fi.

Edellytämme 3D-artistilta seuraavaa:

· tehokas työskentelytahti

· visuaalista silmää tilojen sisustamiselle

· perustietoa ja ymmärrystä 3D-kameran käytöstä ja asettamisesta ympäristöön

· portfolio (asiakastöitä tai omaksi iloksi)

· näyttöjä sekä ulko- että sisätilojen visualisoinneista

· näyttöjä 3D-mallinnuksesta

· 3dsMaxin, Blenderin tai vastaavan 3D-ohjelman ammattimainen käyttö

· suomen kieli (taso vähintään C)

Katsomme hyödyiksi seuraavat asiat:

· kokemusta valokuvauksesta (interiööri)

· sisustussuunnittelutaidot (myös arkkitehtuuri)

· englannin kieli (taso vähintään B)

· Unreal Engine, Adobe Photoshop

· animaatiotaidot (arkkitehtuurivideot)