Projektisuunnittelija / Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Oletko etsimämme digitaalisen viestinnän ja kehittämisen osaaja? 

Helsingin kaupungin digitalisaatio-ohjelmassa on meneillään laaja hel.fi-sivuston uudistushanke, ja osana hanketta käynnistetään syksyllä 2022 työnimellä ”Luonto, puistot ja ulkoilu” kulkevan kaupunkiyhteisen teemasivuston suunnittelu. Projektisuunnittelijan vastuulla sivuston kehittämistyössä on projektin etenemisen ja yhteistyön koordinointi toimialojen kehittäjien ja kanslian muotoilutiimin kanssa sekä tuoteomistajan tehtävät.

Olet digipalveluiden kehittämisen ja projektityön monitaituri ja koet tärkeäksi Helsingin luontokohteiden, puistojen, rantojen ja saarien käytön kehittämisen sekä ulkona liikkumisen edistämisen. Edellytämme kokemusta asiakaslähtöisestä verkkosivustokehittämisestä, eri julkaisujärjestelmistä, testaamisesta ja projektinhallinnasta. Palvelumuotoilun tuntemus sekä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja analytiikasta katsotaan eduksi. 

Tehtävän vaatimukset:

Tehtävä edellyttää vähintään alempaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi digitaalisen viestinnän, palvelumuotoilun tai ohjelmistokehittämisen alalta sekä vahvaa työssä osoitettua osaamista ja työkokemusta verkkoviestinnän tai muun digitaalisen palvelun kehittämisprojekteista.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Erinomaista suomen kielen sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Eduksi luetaan:

Kokemus tuoteomistajan ja projektipäällikön tehtävistä sekä yleisimpien projektinhallinnan- ja kehittämistyökalujen (kuten Microsoft 365/Teams, Jira ja Confluence) hallinta.

Tarjoamme sinulle osaavan ja moniammattillisen työyhteisön tuen, erinomaiset mahdollisuudet työssä kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Modernit ja viihtyisät työtilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa. Työtä teemme hybridisti, yhdistämällä lähi- ja etätyötä.

Huom. kyseessä on anonyymi rekrytointi, joten olemme hakijoihin yhteydessä vain sähköpostitse. Seuraa siis aktiivisesti sähköpostiasi – myös varmuuden vuoksi roskapostikansiota, koska yhteydenottomme tulevat suoraan rekrytointijärjestelmästä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yksikön päällikkö Jussi Kaisjoki jussi.kaisjoki@hel.fi, puh. 09 310 29 870 ke 1.6. klo 14.30 – 16 tai ti 7.6. klo 14 – 16.

Palkka

€ 3 330 €/kk