Alma Developer & Designer -ohjelma 2022

Alma Developer & Designer -ohjelma 2022 
Haemme nyt suosittuun Alma Developer & Designer -ohjelmaan sekä traineita että uransa alkuvaiheessa olevia ohjelmistokehittäjiä, UX- & käyttöliittymäsuunnittelijoita sekä data- & analytiikkaosaajia.

Ohjelma on suunnattu: 

Pääset osaksi huippuosaavaa kehittäjätiimiä – tekemään töitä moderneilla teknologioilla Suomen suurimpien palveluiden parissa. Työsi tuloksen näkee jopa 88 % suomalaisista! Vastassa sinua on noin 150 almalaisen osaavaa ja auttavainen Developer- & Designer -yhteisö. Alman teknologiahenkilöstöstä noin 30 % on naisia. Kaikki ohjelmaan osallistuvat saavat tuekseen henkilökohtaisen mentorin sekä kattavat koulutukset. Yllä oleva jaottelu on suuntaa antava ja hakuprosessin aikana yhdessä mietimme sinulle sopivan roolin ja kehityspolun, joten hae rohkeasti! 

Mitä tarjoamme:

Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet Almalla tekemisen ytimessä jo vuosikymmeniä. Meillä pääsee kehittämään lukuisia tunnettuja medioita ja palveluita, kuten Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com ja Autotalli.com. Tarjoamme oikeita töitä ja mahdollisuuden kehittyä seuraavalle tasolle. Mahdollisia kehityspolkuja ovat esimerkiksi frontend, backend, pilvipalvelut, data, analytiikka, ux ja design. 

Alma Developer ohjelmassa: 

Teknologiamme:

Almassa on käytössä pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet ja -ympäristöt. Käytössä on modernit teknologiat, kuten JavaScript & TypeScript, Golang, Kotlin, Java ja Python. Eri tietokannat ja big data -työkalut ovat myös tärkeässä roolissa. Käytämme Amazonin ja Googlen pilvipalveluita, jonne Github:ssa sijaitsevat lähdekoodin muutokset viedään automatisoidusti Continuous Integration -työkalujen, kuten Github Actions tai AWS CodePipeline avulla. Teknologiat vaihtelevat tuotteittain ja pääset itse vaikuttamaan, mitä teknologioita käytät missäkin projektissa. Voit lukea lisää käyttämistämme teknologioista osoitteessa almamedia.dev/teknologiat. Käyttökokemusta ja käyttöliittymiä suunnitellaan pitkälti käyttäen Figma-työkalua, joka mahdollistaa toiminnallisuuksien nopean prototyyppaamisen ja helpon yhteistyön frontend-kehittäjien kanssa. Lisäksi käytössä on Affinityn ja Adoben tuotteita. Design-päätöksiä voidaan validoida oikeilla käyttäjillä esimerkiksi analytiikan ja A/B-testauksen kautta. 

Monipaikkainen työskentely:

Haemme uusia osaajia pääsääntöisesti Helsinkiin ja Tampereelle. Etätyöskentely kuitenkin onnistuu ja Almalla etätyö onkin ollut yleistä jo ennen covid-19 pandemian alkua. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja pyrimme eri keinoin varmistamaan turvallisen työskentelyn. Alman oma koronatyöryhmä yhdessä tiimien esihenkilöiden kanssa ohjeistaa toimintamalleista tilanteen mukaan. 

Hae mukaan 13.2.2022 mennessä!

Ohjelman tarkempaan esittelyyn pääset täältä: