Arkkitehti, sisustusarkkitehti / ARCCons Oy

Tule mukaan osaksi suunnittelutiimiämme. Uusi viihtyisä toimitilamme sijaitsee Espoossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Ison Omenan vieressä. Itsenäiselle suunnittelijalle, työskentely osittain etänä on myös mahdollista.

Tulet työskentelemään mukavien kollegoiden rinnalla monipuolisten suunnittelukohteiden parissa. Työilmapiiri on vapaa ja päivien työskentelyajat on sovittavissa.

Hallitset AutoCad- ja REVIT- ohjelmiston sekä visualisointitaito esim. 3ds Max- ohjelmistolla katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme sujuvaa toimimista asiakaspinnassa sekä luovaa ja innovatiivista asennetta. 

Työ vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tärkeimpänä edellytyksenä motivaatiota kehittyä ja kehittää omaa toimintaansa.

Ole rohkeasti yhteydessä, tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten kohteiden parissa sekä kehittävän työympäristön.

Hae paikkaa helposti allaolevalla hakulomakkeella. Lisätietoja Nea Falkstedt p. 044 2222 570 tai nea.falkstedt@arkcons.fi

ARKCons Oy on arkkitehtisuunnittelun ja pääsuunnittelun lisäksi visualisointiin ja sisustussuunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Tarjoamme palvelujamme ammattitaidolla niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

ARKConsin vahvuus on monipuolinen kokemus ja asiakaslähtöisyys. Olemme kuunteleva ja innovatiivinen kumppani kaiken kokoisiin projekteihin, joissa tarvitaan asiantuntevaa suunnittelupalvelua.

Hae paikkaa.