Asiakaskokemuspäällikkö / Arkkitehtuurimuseo ja Designmuseo

Haemme empaattista, asiakaspalvelusta ja asiakaskokemuksesta syttyvää, kokenutta ammattilaista luovaan ja taitavaan työyhteisöömme arkkitehtuurin ja muotoilun pariin. Vuonna 2024 Arkkitehtuurimuseo ja Designmuseo yhdistyvät ja museoiden palvelut ja ohjelmisto tuotetaan yhtenä kokonaisuutena. Valmistaudumme parhaillaan yhdistymiseen kehittämällä toimintaamme voimakkaasti. Osana tätä kehitystyötä haemme museoihimme yhteistä asiakaskokemuspäällikköä.

Asiakaskokemuspäällikkö toimii esihenkilönä osaaville ja monitaitoisille asiakaspalvelijoillemme, luotsaa molempien museoiden asiakaspalvelua kohti yhteistä toimintaa sekä kehittää asiakaskokemusta yhteistyössä museoiden muiden toimintojen kanssa. Tehtävä on uusi ja valitulla henkilöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua uuden arkkitehtuuri- ja designmuseon toiminnan suunnitteluun osana molempien museoiden johtoryhmiä.

Edellytämme asiakaskokemuspäälliköltä
– Erinomaisia henkilöstöjohtamisen taitoja
– Vankkaa kokemusta asiakaspalvelutoimintojen johtamisesta
– Näyttöä ja osaamista asiakaskokemuksen pitkäjänteisestä ja tuloksellisesta kehittämisestä

Työyhteisömme elää innostavaa, vauhdikasta ja vaativaa muutosvaihetta. Toivomme joukkoomme henkilöä, joka haluaa kehittää toimintojamme aidossa yhteistyössä sitoutuneen ja moniammatillisen henkilöstömme kanssa.

Rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Huolehdithan, että hakemuksesi ja CV:si noudattavat anonymiteetin periaatteita. Valitsemme haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perustella, eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai kuvaa. Jätä siis nämä tiedot jo valmiiksi pois sekä hakemuksestasi, että ansioluettelostasi. Kerro yhteystietosi vain sähköpostin saatteessa.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.10.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tuija.janakka@designmuseum.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
3.10 klo 16–17
12.10 klo 13–15

Tuija Janakka
henkilöstöpäällikkö
+358 40 860 0569
tuija.janakka@designmuseum.fi

Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä.