Asiakaskokemusvastaava henkilöasiakkaiden palvelukeskukseen /Pohjantähti

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Sytytkö ylivertaisesta asiakaskokemuksesta ja ihmisten kohtaamisesta? Onko vuorovaikutus valttisi? Haluatko olla osa huippuporukkaa? Jos vastasit kaikkiin kyllä, olet etsimämme

asiakaskokemusvastaava 

henkilöasiakkaiden palvelukeskukseen!

Haemme kahta (2) asiakaskokemusvastaavaa vakituisiin työsuhteisiin.

Toimen tarkoituksena on toimia osana tiimiä Pohjantähden, ihmisen kokoisen vakuutusyhtiön, henkilöasiakkaiden palvelukeskuksessa ja tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta, vahvistaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa asiakaspysyvyyttä. Palvelukeskuksessa hoidamme asiakkaiden vakuutusasioihin liittyviä kysymyksiä, laskutukseen tai muihin asiakkuuden hoitoon liittyviä muutoksia tai kysymyksiä, kartoitamme vakuutusturvan tarpeita ja autamme löytämään oikeat vakuutusratkaisut. Hoidamme tehtäviä monikanavaisesti puhelimessa ja sähköisissä kanavissa viestien.

Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti tehden yhteistyötä paitsi omassa tiimissä myös koko muun työyhteisön kanssa. Arjessa kohtaamme viikoittain konttorilla, jolloin työntekopaikkana tulee olemaan joko Hämeenlinna, Tampere tai pääkaupunkiseutu. Työnkuva mahdollistaa myös osittain paikkariippumattoman työnteon esimerkiksi kotikonttorilta.

Odotamme sinulta

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn, ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös osin etätöitä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Turtiainen, puh. 044 5041 790 ja Santtu Ruikka, puh. 040 5849 389

Haethan tehtäväänviimeistään 11.4.2022. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo. Olethan nopea, aloitamme haastattelut jo hakuaikana . 

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö