Asiakaskokemusvastaava yrityspalveluumme / Pohjantähti

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Sytytkö ylivertaisesta asiakaskokemuksesta ja myynnistä? Onko vuorovaikutus valttisi? Haluatko olla osa huippuporukkaa? Jos vastasit kaikkiin kyllä, olet etsimämme asiakaskokemusvastaava yrityspalveluihin! Haussa on

asiakaskokemusvastaavaa yrityspalveluumme.

Avoinna on kaksi tehtävää: vakituinen työsuhde sekä määräaikainen työsuhde huhtikuuhun 2024 asti. Toimen tarkoituksena on toimia osana tiimiä Pohjantähden, ihmisen kokoisen vakuutusyhtiön, yritysasiakkaiden palvelukeskuksessa ja tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta, vahvistaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa asiakaspysyvyyttä. Yritysasiakaspalvelussa vastaamme yritysasiakkaidemme kysymyksiin, hoidamme heidän vakuutusasioitaan, täydennämme vakuutusturvaa ja teemme vakuutusratkaisuja. Palvelemme sekä puhelimessa että sähköisissä kanavissa viestien. 

Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti tehden yhteistyötä paitsi omassa tiimissä myös koko muun työyhteisön kanssa. Arjessa kohtaamme viikoittain konttorilla, jolloin työntekopaikkana tulee olemaan joko Hämeenlinna, Tampere tai pääkaupunkiseutu. Työnkuva mahdollistaa myös osittain paikkariippumattoman työnteon esimerkiksi kotikonttorilta.

Odotamme sinulta 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mukavan tiimin iloisia kollegoita. Tarjoamme useita mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matala hierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut, mukaan lukien etuja vakuutusmaksuissa, laajan työterveyshuollon, virike- ja hierontaedut, virkistystapahtumia ja mahdollisuudet työajan ja -paikan joustoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Virtanen, p. 040 4570 214

Haethan tehtäväänviimeistään 11.4.2022. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo. Ole nopea, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö