Asiamies

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö hakee asiamiestä

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö sr on suomalaisten kuvataiteilijoiden vuonna 1990 perustama säätiö, joka hankkii ja vuokraa kuvataiteilijoille kohtuuhintaisia ateljeita, ateljeeasuntoja ja työtiloja, sekä toimii kaikin tavoin kuvataiteilijoiden työskentelyedellytysten parantamiseksi. Säätiön asema kuvataiteen kentällä on arvostettu ja vakiintunut.


Säätiön toimintaa ohjaa hallitus, joka koostuu kolmesta taiteilijajäsenestä ja kahdesta muuta asiantuntemusta edustavasta jäsenestä. Säätiö vastaa myös kansallisen residenssitoiminnan koordinoinnista.


Säätiön asiamiehen siirtyessä eläkkeelle haemme vuoden 2022 alusta tai sopimuksen mukaan päätoimista säätiön asiamiestä.

Asiamies vastaa yhteistyössä hallituksen kanssa säätiön toiminnan ja talouden johtamisesta ja kehittämisestä sekä uusien tilahankkeiden valmistelusta, ja toimii asiantuntijana muiden tahojen tilahankkeissa. Säätiön lähin toimintaympäristö on kuvataiteen taide- ja taiteilijapoliittinen kenttä. Säätiön kiinteistöjä hoitaa kiinteistöpäällikkö yhdessä ulkopuolisen isännöitsijätoimiston kanssa.


Asiamieheltä edellytetään yhteistyötaitoja, itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä soveltuvaa koulutusta. Odotamme riittävää talousosaamista ja ymmärrystä säätiön ja kuvataiteilijoiden toimintaedellytyksistä. Rakennus- ja kiinteistöalan, samoin kuin kulttuurialan laajempi tuntemus ja työkokemus on tehtävässä eduksi. Korkeakoulututkinto antaa hyvät eväät tehtävästä suoriutumiseen. Pienessä toimistossa myös käytännön toimistorutiinien sujuminen on tärkeää.


Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä kiinnostavan toimintaympäristön taidesektorilla. Säätiön toimisto sijaitsee Helsingissä. Organisaation työkieli on suomi.


Lisätietoja tehtävästä https://www.ateljeesaatio.fi/haemme-asiamiesta/


Lisätietoja antavat myös 15.9 klo 10 -12 ja 16.9. klo 14-16 asiamies Tuula Paalimäki, tuula.paalimaki@ateljeesaatio.fi, 040-4119913, ja hallituksen puheenjohtaja Minna Kurjenluoma, minna.kurjenluoma@gmail.com, 0500 650922.


Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitetaan Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön hallitukselle ja toimitetaan viimeistään keskiviikkona 22.9.2021 kello 16.00 sähköpostiosoitteeseen tuula.paalimaki@ateljeesaatio.fi tai postitse säätiön toimistoon, Lemuntie 4 D 21, 00510 Helsinki.