B2B-myyjä / asiakkuuspäällikkö

Sytytkö B2B-myynnistä, olet päämäärätietoinen, pidät työskentelystä asiakasrajapinnassa ja haluat osaksi kasvavan huonekaluyrityksen tarinaa? Tässäpä olisi hyvä tilaisuus!
INTO Concept Oy on kaluste- ja tilaratkaisuihin erikoistunut suomalainen huonekaluyritys. Missiomme on olla toimialan kehityksen edelläkävijä tarjoamalla moduulivalmiita POD-tilaratkaisuja ja ajattomia kalusteita, jotka on helppo kierrättää. POD-huoneillamme voidaan vähentää rakentamisen aikana syntyvää ympäristökuormaa sekä luoda monikäyttöisempiä ja muuntojoustavampia tiloja.
Etsimme joukkoomme laadukkaiden kalusteiden B2B-myyjää / Asiakkuuspäällikköä,
jolla on 1-5 vuoden työkokemus projektiluonteisesta työstä ja/tai B2B-myynnistä.
Tehtäviisi kuuluu mm. aktiivinen myyntityö olemassa oleville ja uusille asiakkaille sekä jälleenmyyjille. Myös yhteydenpito suunnittelutoimistoihin on osa työtehtäviäsi. Työ sisältää kansainvälisten jälleenmyyjäsuhteiden rakentamista, ylläpitämistä sekä osallistumista markkinointi- ja myynninedistämistilaisuuksiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
Jos olet energinen tiimipelaaja ja puhkut INTOa loistaa tuloksekkaana työntekijänä, osaat kuunnella asiakkaitasi ja heidän tarpeitaan, olet verkostoitunut, uskot tuotteeseesi ja saat myös muut uskomaan siihen, nyt on hyvä sauma päästä tekemään mielenkiintoisia töitä mukavan ja osaavan työyhteisön jäsenenä.
Tehtävä edellyttää aktiivista ja reipasta työotetta sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on etu. Toivomme, että hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmistot ja viihdyt start-up henkisessä nopeatempoisessa sekä kansainvälisessä työympäristössä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle:
– monipuoliset työtehtävät
– kilpailukykyisen palkkauksen
– perusteellisen perehdyttämisen
– joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
– mahtavat työkaverit
– urbaanin työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Vallilassa
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 12.9.2021 mennessä osoitteeseen: careers@intoconcept.com
Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Kirsi Soini puh. 040 141 8590
Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja yrityksestä löydät sivuiltamme www.intoconcept.com.