Business Design Manager, Personal connections / Elisa

Hei sinä liiketoiminnan asiakaslähtöinen kehittäjä,

Elisan Liittymäliiketoiminnan Personal Connections -liiketoiminta hakee kokenutta Business Design Manageria. Asiakaslähtöinen tuotteiden ja palveluiden kehittäminen sekä arvon tuottaminen asiakkaalle ovat yksikkömme strategian ytimessä. Missiomme mukaisesti haluamme varmistaa digitalisaatiolla kestävän tulevaisuuden. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat saavansa arvoa henkilökohtaisesti käyttämistään yhteyksistä yrityksemme ohella.

Tämän vuoksi tarvitsemme sinua! Johdat liiketoimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi. Vastaat asiakaspolkumme kehittämisestä, ja varmistat että arvolupauksemme ovat selkeitä, ymmärrettäviä ja puhuttelevat asiakkaitamme. Varmistat yhdessä liiketoimintatiimien kanssa, että loppuasiakas pysyy suunnittelun keskiössä. 

Tässä roolissa on tärkeää, että:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

Lisäksi arvostamme:

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tässä roolissa sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä lähelle niin asiakasta kuin liiketoimintaamme. Pääset siis konkreettisesti vaikuttamaan asiakkaidemme jokapäiväiseen elämään asiakaspolkujen ja arvolupauksien kautta. 

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja työntekijämme arvostavatkin mm. välittäviä esihenkilöitä, hyviä kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia sekä ennen kaikkea ystävällistä, rentoa ja kannustavaa työilmapiiriä. Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä, ja me ymmärrämme, että kun elämä kutsuu, työ vastaa. Me myös uskomme, että sinä itse olet työsi paras asiantuntija – meillä Elisalla työskentelet juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan. Olemme jo pitkään ennen poikkeusoloja työskennelleet joustavasti etänä, joten voit itse valita työpisteesi sijainnin. Linkin takaa voit lukea lisää Elisasta ja meistä elisalaisista.  

Kiinnostuitko? Lähetä meille tietosi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 6.12. mennessä.Saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Jos sinulla herää kysyttävää, niin Ilkka Pohtola kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Tavoitat hänet puhelimitse (0503244401) tai sähköpostilla (ilkka.pohtola(a)elisa.fi).