Business Manager / DNA Oyj

Moikka! Olen Mikko Valtonen ja vedän DNA: lla kuluttajaliiketoiminnassa Mobile Communications -osastoa. Haen nyt energiseen tiimiini business manageria johtamaan ja kasvattamaan postpaid – puhelinliittymien liiketoimintaa . Ehkä juuri sin usta tulee meille uusi mainio työkaveri ! 

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi! 

TYÖSUHTEEN TIEDOT: 

TULEVA TIIMISI: 

Mobiililiiketoiminnassa vastaamme kuluttajille tarjottavista mobiililiittymistä ja -laitteista sekä monipuolisista lisäpalveluista. Kuluttaji en p ostpaid – puhelinliittymät (laskutusliittymät) o vat liikevaihdolla mitattuna kuluttajaliiketoiminnan ja koko DNA:n suurin yksittäinen liiketoiminta. Kilpailu alalla on tiukkaa ja liiketoiminnan kasvattaminen on haastavaa – muttei mahdotonta! 

Lähes jokainen suomalainen tarvitsee puhelinliittymän. Business managerina huolehdit siitä, että täytämme tämän asiakastarpeen kannattavasti ja parhaalla mahdollisella asiakaskokemuksella . Pidät kokonaisvaltaisesti huolen kilpailukyvystä mme ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamisesta. 

TÄRKEIN TYÖNKUVASI: 

Business managerina työskentelet tiiviisti mm. myynnin, markkinoinnin, analytiikan, tekniikan ja regulaatioasioiden asiantuntijoiden kanssa. Työssäsi vastaat oman liiketoimintasi osalta mm. seuraavista asioista: 

Tehtävässä menestyäksesi, sinulla on: 

TOIVOTTU OSAAMISESI: 

Etsin energistä tyyppiä, joka syttyy haasteista ja kilpailusta. Sinulla on näyttöjä ideointikyvystä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Pystyt nopeaan päätöksentekoon, mutta olet silti järjestelmällinen. Olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy draivia muuttaa asioita. 

Tehtävässä tarvitset vahvaa johtamistaitoa sekä ihmisten että asioiden osalta . Sinulla on hyvä liiketoimintavaisto ja osaat arvioida asioita sekä eurojen että asiakaskokemuksen kautta. Osaat murskata numeroita , tehdä skenaarioanalyysejä ja laskea business caset auki. V iestit löydöksesi selkeästi sekä sidosryhmille että johdolle. Pystyt ottamaan tarmokkaasti haltuun tehtäviä myös oman mukavuusaluee si ulkopuolelta. T unnistat myös palvelumuotoilun ja asiakasymmärryksen merkityksen liiketoiminnan kehittämisessä. 

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi. 

Jos koet, että olisit juuri oikea vahvistus tiimimme, täytä hakemuksesi 28.9.2022 mennessä . Annan myös mieluusti lisää tietoja tehtävästä sähköpostilla ja puhelimitse. 

Terv . Mikko Valtonen, Johtaja, Mobile Communications 

MIKSI VALITA DNA: 

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijää sellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme. 

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua. 

DNA LYHYESTI: 

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. 

Hae paikkaa.