Customer Experience Lead / Elisa

Me Elisalle palvelemme päivittäin miljoonia asiakkaita ja asiakasyrityksiä aina startupeista globaaleihin pörssiyhtiöihin. Olemme rakentaneet Elisalle asiakaskokemuksen Center of Excellencen ja sinne kivenkovan asiantuntijajoukon, johon haemme nyt vahvistusta.

Etsimme sinua Customer Experience Leadiksi Yritysasiakasyksikön CX Center of Excellenceen.

Olemme tiimi, jonka tehtävänä on luoda paras mahdollinen ymmärrys yritysasiakkaista ja muuttaa sen pohjalta Elisaa päivä päivältä paremmaksi asiakkaille. Toimimme liiketoiminnan kaikilla alueilla aina tuotteista, asiointiin, myyntiin ja strategiaan. Tärkeintä meille on tuottaa asiakkaille merkityksellisiä muutoksia.

Työpisteesi voisi sijaita esimerkiksi Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tehtävän sisältö

Haemme kokenutta asiakaskokemuksen kehittämisen ammattilaista. Tehtävää voidaan räätälöidä hakijan aikaisemman kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan, mutta erityisesti haemme vahvistusta jompaankumpaan näistä vastuualueista:

Tehtävä sisältää vastuualueesta riippumatta

Tehtävä vaatii muun muassa

Mitä tarjoamme sinulle

Saat merkityksellisen tehtävän, mukavan tiimin tueksesi ja työn, joka joustaa, kun elämä kutsuu.

Me elisalaiset viihdymme talossa pitkään mm. kannustavien työkavereiden, hyvien kehittymismahdollisuuksien sekä rennon työympäristön takia, ja meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä. Lisäksi Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ketterällä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä etenemme jo hakuajalla haastatteluihin ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin voit olla yhteydessä Jouniin jouni.petrow(a)elisa.fi tai +358 50 506 5469.