Customer Experience Lead / OP

Oletko asiakaskokemuksen kokenut ammattilainen? Tunnetko muotoilun ja asiakaskeskeisen tuote- ja palvelukehityksen lähestymistapoja ja menetelmiä?

OP Vähittäisasiakkaat Oyj:n PK-yritysasiakasheimon Palvelukanavat on pankkiasioinnin ytimessä. Yritysasiakkaiden palvelukanavat ovat pankkiasioinnin ytimessä. Kohtaamme asiakkaamme digitaalisissa kanavissa miljoonia kertoja kuukausittain ja itsepalvelukanavat ovat koko ryhmän asiakaskokemuksen kannalta keskeisessä roolissa. Ryhmän ICT-strategiassakin huomioidaan asiakkaan toive asiointikanavan valinnassa ja asiakastarpeita pyrimme jatkuvasti kuuntelemaan tekemällä asiakastutkimuksia ja haastatteluja sekä seuraamalla spontaaneja palautteita. 

 
Haemme OP Vähittäisasiakkaisiin Customer Experience Leadia Helsinkiin tai Ouluun.

Customer Experience Lead, PK-yritysasiakkaat
 

Palvelukanavien Customer Experience Lead (CX Lead) vastaa toimialan parhaan asiakaskokemuksen luomisesta OP:n yritysasiakkaille. Tuet heimoa asiakaskokemustavoitteiden määrittämisessä, seuraat tavoitellun asiakasarvon toteutumista ja tuet osaamisellasi asiakkuusprosessien kehittämistä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Varmistat, että heimokohtaiset asiakaskokemusmittarit ovat sekä asetettu että nivottu liiketoimintamittareihin ja niiden seuranta on aktiivista. Sparraat heimon johtotiiimiä asiakaskeskeisyyden kehittämiseksi. 

Tunnet digitaalisten palveluiden luonteen asiointikanavana ja ymmärrät, kuinka kaupallisia mahdollisuuksia luodaan asiointipalveluun. Huolehdit, että kaikilla palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen osallistuvilla tahoilla on selkeä kuva asiakaskokemuksen tahtotilasta, huomioiden asiakaslähtöisyyden päivittäisellä tasolla tiimeille nostettavien tehtävien priorisoimisessa ja heimotasolla asiakaskokemuksen kannalta huomioitavissa asioissa.

Muutama sana meistä

Heimomme vastuulla on yritysasiakkaiden palvelukanavien asiakaskokemuksen koordinointi ja johtaminen yli heimo- ja segmenttirajojen. Pääset hyödyntämään osaamistasi laajan yhteistyöverkoston kanssa aina palvelumuotoilijoista heimon johtotiimin tukemiseen. Nautimme haasteista ja teknologian tuomista mahdollisuuksista op.fi -palvelun ja OP-yritysmobiilin parantamiseksi, ja tätä toivomme myös sinulta.

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  
 

Mitä odotamme sinulta?
 
Menestyäksesi tehtävässä, olet työskennellyt asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisen parissa vähintään kolme vuotta. Tunnet muotoilun ja asiakaskeskeisen tuote- ja palvelukehityksen lähestymistapoja ja menetelmiä. Sinulla on liiketoimintaosaamista ja teknologiaymmärrystä sekä osaamista prosessien johtamisesta, että ketterästä kehittämisestä.

Hyödynnät asiakasymmärryksen dataa ja analytiikkaa tulevaisuuden asiakaskäyttäytymisen tunnistamiseksi. Osaat kääntää asiakasymmärryksen palvelun ominaisuuksiksi ja kaupallisiksi mahdollisuuksiksi. Osaat suunnittelun lisäksi toimia kädet savessa kehitystiimin tukena ja tarvittaessa fasilitoida workshoppeja saadaksesi osallistujista parhaan panoksen irti. 

Innostat tiimiä asiakasymmärryksestä nousevan tahtotilan avulla, ja luot näin tulevaisuuden kehitysaihioita vastuualueellasi. Verkostojen rakentaminen tuoteheimojen suuntaan on tärkeä osa työtäsi yhtenäisen asiakaskokemuksen takaamiseksi.


Miten tästä eteenpäin?
 
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, soitathan joko Arto Turuselle puh. 050 487 3625 tai Pia Hannukaiselle puh. 050 919 5484. Tarvittaessa voit kysyä tehtävästä myös sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)op.fi.
 
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi Jopon Uramahdollisuudet -sivuston kautta su 20.3.2022 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan houkuttelevin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.