Customer Experience Manager / SATO

Haemme SATOon Customer Experience Manageria Helsinkiin

Sykkiikö sydämesi asiakaskokemuksen parantamiselle? Oletko rautainen asiakas- ja kuluttajakokemuksen ammattilainen? Vietkö asioita eteenpäin itsenäisellä ja strategisella otteella käytäntöä unohtamatta? Jos iloitset yhdessä onnistumisista ja haluat kehittää asiakaskokemusta ihminen ihmiselle, olet ehkä tullut kotiin!

Haemme Customer Experience Manageria kehittämään SATOn asiakaskokemusta asiakkaan polun kaikissa vaiheissa. Customer Experience Managerina vastaat asiakaskokemuksen ja yritysmielikuvan mittaamiseksi tarvittavan tutkimustiedon keräämisestä sekä tulosten analysoinnista. Kehität tutkimustapoja varmistaen oikeat ja ajantasaiset johtopäätökset. Havaintojen pohjalta muodostat asiakaskokemuksen tilannekuvan ja kommunikoit löydökset. Käännät tilannekuvan käytännön toimenpiteiksi yhdessä liiketoiminnan kanssa ja tuet liiketoimintoja prosessien ja palveluiden kehittämisessä asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Customer Experience Managerina olet osa data- ja analytiikkatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintojen kanssa. Olet asiakaskokemuksen asiantuntijana mukana monenlaisissa analytiikan ja liiketoiminnan kehityshankkeissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa tutkimusmetodien hallintaa, analyyttisia ja viestinnällisiä taitoja sekä liiketoimintaprosessien ymmärrystä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus tehtävistä asiakaskokemuksen ja palvelun kehittämisen parissa. Olennaisuuksien tunnistaminen, prosessien hahmottaminen ja havaintojen yhdistäminen käytännön tekemiseen on sinulle luontevaa. Raportointi- ja analytiikkatyökalujen (Qlik, PowerBI tms) hallinnasta on tehtävässä apua.

Tule osaksi huipputiimiämme!

SATO tarjoaa sinulle innostavan työympäristön sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia! SATOlaisena saat käyttöösi myös laajat henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden sekä modernit toimistotilat Käpylässä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 4.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Control, Data and Analytics Annika Petäjistö, +358 46 810 3709 annika.petajisto@sato.fi seuraavina ajankohtina: ma 24.1.2022 klo 14-15, to 27.1.2022 klo 12-13.

Olemme olleet suomalaisen asumisen asiantuntijoita jo yli 80 vuotta ja olemme sitä myös ylihuomenna. Kohtaamme asiakkaamme lämmöllä ja haluamme ratkaista jokaisen tilanteen sydämellä sekä vankalla ammattitaidolla. Arvomme rima rohkeasti korkealle, ihminen ihmiselle ja yhdessä onnistumisen ilo ovat läsnä arjessamme. Elinkaariajattelu ohjaa tekemistämme kotitalojen rakentamisesta korjaamiseen. Mahdollistamme asukkaillemme vastuullisen tavan asua, ja kannustamme heitä kestäviin valintoihin arjessa. Rakennamme viihtyisiä kotitaloja ja monimuotoisia asuinympäristöjä, jotka kestävät seuraaville sukupolville.

Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fiLinkedInFacebookTwitterYouTube.