Customer experience Team Manager / Verisure Oy

Tässä tehtävässä tonttinasi on Verisure Suomen asiakastyytyväisyys kokonaisuudessaan. Meillä on ilo ja ylpeys kehittää jo valmiiksi huippuluokkaista asiakaskokemustamme monikanavaisesti. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että pysymme aallon harjalla myös jatkossa!

Mikä Verisure?

Meidän heiniä on koteihin ja pienyrityksiin tarjottavat, ammattimaisesti valvotut ja älykkäät murto-, palo- ja vesivuotohälytysjärjestelmät. Panostamme laatuun ja palveluun – ei ihme, että Verisuren asiakkaat kuuluvatkin alan tyytyväisimpiin. Olemme markkinajohtaja ja vahvalla kasvu-uralla. Suomen Verisure on osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 4.5 miljoonaa asiakasta ja työllistää yli 30 000 henkilöä 17 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Rooli

Pääset vaikuttamaan asiakastyytyväisyyteen koko organisaatiota poikkileikaavasti, läpiviemään osastoja yhdistäviä kehityshankkeita. Sinulla on asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen päävastuu, toimit asiakaspalvelutiimin esihenkilönä koordinoiden tiimin toimintaa yhteistyössä toisen esihenkilön kanssa ja tarpeen mukaan rektytoiden uusia työntekijöitä.

Valmennat, koulutat, motivoit ja kannustat tiimiä sekä varmistat huippulaatuisen asiakaspalvelun ylimmän johdon kanssa. Toimit Verisure Suomen äänitorvena monikansallisen Groupimme suuntaan ja tuot parhaat käytännöt Groupista meille Suomeen. Määrittelet, mitä erinomainen asiakaskokemus meillä tarkoittaa ja toimit edustajana ja viestinviejänä. Seuraat tiimin laadullisia sekä määrällisiä tuloksia ja kehität asiakaskokemusta proaktiivisesti.

Mitä me voidaan tarjota sinulle?

Palkkaus: kokemustason mukaan määräytyvä pohja + tuloksiin perustuva bonusmalli.

Pääset kehittämään asiakaskokemusta taloon, jossa sen rooli tunnustetaan yhdeksi suurimmista kilpailutekijöistämme ja jossa asiakkaiden luottamus sekä tyytyväisyyys on jo valmiiksi kovaa luokkaa. Roolin puolesta pääset ottamaan lintuperspektiivin työskennellässäsi osastojen välisissä projekteissa aina Groupiin saakka.

Verisure on myös tunnetusti aikamoinen urakiihdyttämö. Täältä löytyy hurja määrä uratarinoita, joissa meillä on edetty tehtävästä toiseen toiseen talon sisällä. Näyttää siltä, että jokin tässä firmassa koukuttaa! Meillä tehtävät kehittyvät sinun mukanasi ja pääset työskentelemään ihmisten kanssa, jotka suhtautuvat työhönsä innolla ja vastuuntunnolla, mutta myös vapaa-ajalle annetaan suuri arvo.

Mitä me toivotaan sinulta?

Tulet tukeutumaan tässä roolissa syvään ymmärrykseesi asiakaskokemuksesta. Kykenet tarkastelemaan ja seuraamaan asiakaskokemuksen kehitystä sekä laadullisesti, että numeerisesti ja laatutason sekä tavoitteiden saavuttaminen on sinulle tärkeää. Sinulta taittuu sekä ongelmanratkaisu, että uusien ideoiden luonti.

Toinen tehtävän menestystekijä on sujuvat sosiaaliset taitosi. Sinulla on valmius ja halu johtaa tiimiä heihin luottaen, heitä kuunnellen, motivoiden ja kannustaen. Tapasi työskennellä on avoin ja tiedon jakaminen sekä tiimiläisten reilu kohtelu ovat sinulle avainasemassa.

Kykenet muodostamaan suhteita asiakkaisiin, henkilöstöön ja muihin sidosryhmiin verkostoja rakentaen. Olet kuin kala vedessä viestiessäsi sekä kirjallisesti että suullisesti, sekä suomeksi että engalnniksi. Osaat tuoda omia näkemyksiäsi esille hyvässä hengessä, taitavasti ja uskottavasti.

Millaista on työskennellä Verisurella?

Verisure kätkee sisälleen eloisamman kulttuurin kuin ehkä ulkoapäin havaitseekaan: hierarkia on oikeasti matala, ilmapiiri rento ja ihmiset äärettömän avuliaita. Meidän tyylimme on läpi koko talon ammattimainen, mutta ei silti turhaan jäykistellä. Meillä pääsee kehittämään toimintatapoja sekä kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti uutta. Meidän moderni, kotoisa toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Verisure on työpaikka, jossa saat olla oma itsesi ja sinua arvostetaan yksilönä. Olemme sitoutuneet yhdenvertaisuuden ja reilun kohtelun periaatteisiin.

Jos tunnistit itsesi, laita hakemus 31.7.2023 mennessä. Haastattelemme sopivia uusia työkavereita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lomat saattavat hieman vaikuttaa aikatauluihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Marketing Portfolio Director Paavo Tuomimäki: paavo.tuomimaki@verisure.fi

Hae paikkaa.