CX Customer Success Manager / Elisa

Työpaikkakuvaus

CX Business Solutions -liiketoimintayksikössä tavoitteenamme on missiomme mukaisesti luoda digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus yhdessä yritysasiakkaidemme kanssa. Olemme yhdistäneet palvelumuotoilun, parhaat käytännöt ja huipputeknologiat, joiden avulla autamme asiakkaitamme luomaan kilpailuetua ja tarjoamaan parempia asiakaskokemuksia omille asiakkailleen.

Haemme nyt energistä ja myyntihenkistä ammattilaista Customer Success Manager -tehtävään.

Työskentelet asiakkaidemme kanssa, joilla on käytössään Elisan asiakaspalvelujärjestelmät puhekanavineen. Tehtäväsi on auttaa ja mahdollistaa asiakkaita hyödyntämään ratkaisujamme täysimääräisesti. Haluat ymmärtää asiakkaittesi liiketoimintaa sekä tarpeita ja tarjoat aktiivisesti ratkaisuja sekä jaat heille oppeja parhaista käytännöistä.

Tehtävässä 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

Miksi Elisa? 

Olemme ylpeitä jatkuvan oppimisen kulttuuristamme, joka mahdollistaa myös sinulle kehittymisen ammattilaisena. Emme tarjoa ainoastaan vastuuta ja kiinnostavia haasteita, vaan myös loistavan ja välittävän työyhteisön, jossa kaveria ei jätetä ja jonne olet aidosti tervetullut omana itsenäsi.

Tervetuloa siis huipputiimiin, jossa uutta osaamista karttuu päivittäin ja yhteistyötä tehdään hyvässä hengessä yli organisaatio ja tiimirajojen! Odotamme innolla hakemustasi ja erityisesti haluamme kuulla näkemyksiäsi siitä, mitä mahdollisuuksia tehtävässä näet. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.11.2022! (Laitathan hakemukseesi mukaan myös palkkatoiveen.) Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Jyrkiäinen, Team Manager (050 3161433). Lisäksi kannattaa käydä tutustumassa oppaisiin ja asiakastarinoihin täältä!

Yli sata vuotta sitten ryhdyimme muuttamaan maailmaa pysyvästi. Ensin autoimme tehtailijaa puhumaan vaivatta konttorista piharakennukseen. Nyt autamme miljoonia ihmisiä jokapäiväisessä viestinnässä, työskentelyssä, asioinnissa ja viihtymisessä, turvallisesti ja välittäen. Samalla rakennamme yhteiskunnan digitaalista perustaa kestävällä liiketoiminnalla. Ratkomme digitalisaation keinoin asioita, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja kestävälle kehitykselle. Missiomme on luoda digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus. 

Hae paikkaa.