Datapainotteinen UX Designer, liikenne / Solita

Tule mukaan suunnittelemaan parempaa tulevaisuutta! Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja käyttäjien kanssa kestävää huomista, jossa teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää ja kasvua seuraavalle sukupolvelle. Etsimme nyt tiimiimme datasta kiinnostunutta UX Designeria, jonka työ painottuu liikennetoimialalle. 

UX Designerina pääset mukaan projekteihin, joissa saat itse suunnitella oman roolisi, mitä tehdään, milloin ja miten. Monet projekteistamme ovat pitkäkestoisia julkishallinnon projekteja, joissa työskentelet osana tiimiä ja teet tiiviistä yhteistyötä esimerkiksi data engineerien kanssa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa selvittää asiakkaan ja käyttäjien tarpeet, jalostaa löydökset suunnitteluratkaisuiksi, määritellä toimintamalleja sekä tehdä toiminnallista suunnittelua erilaisiin palveluihin ja tietojärjestelmiin. Intohimosi on tehdä dataa ymmärrettäväksi visuaalisin keinoin. Koska työskentelet asiakasrajapinnassa, kuuluu tontillesi myös erilaisten työpajojen vetäminen. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset meillä myös laajentamaan taitojasi eri tyyppisissä projekteissa ja oppimaan muista palvelumuotoilun alueista tai vaikkapa enemmän analytiikasta, ohjelmistokehityksestä tai konsultoinnista. 

Toiveemme sinulle, UX Designer

Arvostamme, jos olet itseohjautuva, proaktiivinen ja sinulla on visuaalisen suunnittelun kokemusta . Tehtävässä on eduksi, jos pystyt itse työstämään raporttien ulkoasua raportointityökalulla . Tarvittaessa kykenet kyseenalaistamaan asioita ja ohjaamaan projektin oikeaan suuntaan. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. 

Miksi sinun pitäisi valita meidät?

Solita Design & Strategia on monitaitoinen yli 120 strategiakonsultin, suunnittelijan ja muutoksen tekijän yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Työskentelemme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme luona sekä yhteisöllisissä toimitiloissamme Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Tukholmassa. Yhdessä Solitan muiden asiantuntijoiden kanssa näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan. Tutustu tästä osaamiseemme. 

Koska teemme monipuolisesti erilaisia asioita, voit myös itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan haluat viedä omaa uraasi. Teemme paljon yhteiskunnallisesti mielenkiintoisia projekteja, jotka vaikuttavat ihmisten elämään. Arjessa saat tukea omalta projektitiimiltäsi, mutta myös meidän rempseältä ja huumorintajuiselta Product ja UX Design-osaajien yhteisöltä. 

Hae mukaan!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sannalta p. 050 336 0202 / sanna.laitinmaki@solita.fi 

Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Elinalta p. 050 486 9482 / elina.piipponen@solita.fi 

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo yli 1100 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Saksassa ja Belgiassa. 
#LI-EP