Design lead / Exove Oy

Etsimme Design Leadia Exovelle!

Oletko erinomaisilla sosiaalisilla taidoilla varustettu asiakaspalveluhenkinen suunnittelun sekä palvelumuotoilun ammattilainen ja kaipaat urallesi jotain uutta? Tai kenties olet toiminut Design Leadina jo aiemmin ja kaipaat roolin tuomaa monipuolisuutta ja haasteellisuutta? Meillä on sinulle duuni, jossa pääset hyppäämään isoihin saappaisiin ja kehittämään Exoven design osaamisen seuraavalle tasolle. 

Mikä homma?

Organisaatiossamme on Design Leadin mentävä aukko, johon kaipaamme kokenutta tekijää kehittämään ja vetämään Exoven design-kokonaisuutta. Design Leadina työskentelet osana myynti- ja markkinointitiimiämme ja olet vahvasti mukana tarjousten rakentamisessa, tuoden design-puolen osaamisesi käytäntöön pohtien eri ratkaisuja asiakkaillemme palvelumuotoilun periaattein. Tämän lisäksi saat vapauden ja tuen kehittää strategiamme mukaista design-tarjoomaa.

Työsi tärkeimpiä tehtäviä ja tavoitteita ovat

Design Leadin tehtävässä pääset näyttämään kyntesi ja haastamaan itseäsi ammatillisesti täysin uuden roolin edessä. Monipuolisuutta ja lisätwistiä rooliin tuovat myös räätälöitävät palvelumme sekä asiakkuuksiemme laaja skaala julkishallinnon, yksityisen että kolmannen sektorin toimijoista. 

Millaista frendiä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on useamman vuoden kokemus UX-/UI-suunnittelusta tai palvelumuotoilusta digitaalisessa ympäristössä – mielellään vastuutehtävistä. IT-ala on sinulle tuttu ja sinulla on näkemyksellisyyttä digitaalisten ratkaisujen rakentamisesta. Otteesi työhön on konsultatiivinen ja hyvät vuorovaikutustaitosi pääsevät aktiiviseen käyttöön sekä sisäisten että ulkoisten toimijoiden kanssa.

Olet itseohjautuva, avoin ja otat isotkin kokonaisuudet haltuun luontevasti. Et pelkää tarttua toimeen kasvattaaksesi design-liiketoimintaa Exovella seuraavalle tasolle. Hoidat tiukatkin paikat ammattitaidolla ja voimme luottaa työsi laatuun. Sinulla on kokemusta vastuutehtävistä joko esihenkilön tai tiiminvetäjän roolista ja olet toiminut erilaisten asiakkuuksien parissa jo pidempään. 

Työskentely Exovella tapahtuu ketteriä työtapoja noudattaen. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä, mutta vastuullisen roolisi myötä toivomme näkevämme sinua toimistolla säännöllisesti. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä ja meillä on erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen.  Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset työsuhde-edut sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Voit tutustua ajatuksiimmearvoihimme ja yrityskulttuuriimme vielä lisää sivuillamme ja somessa. Mikäli voisimme olla sopiva fit toisillemme, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta viimeistään 15.2.2023.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mahdollisimman pian ja haastatteluja pidetään jo hakuajalla. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, jossa analyyttisyys ja teknologiaosaaminen yhdistyvät inhimilliseen ymmärrykseen. Yritys keskittyy luomaan digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla taistellaan digiturhautumista vastaan. Exove on perustettu vuonna 2006 ja toimii Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. www.exove.com

Hae paikkaa.