Design-myyjä/markkinoija (b2b) / Out of the Dark

Out of the Dark toimii agenttina tai maahantuojana omaleimaisille, osin yllätyksellisillekin sisustusalan brändeille kuten Fatboy, Normann Copenhagen, Seletti, Ox Denmarq, Avolt ja Gebrueder Thonet Vienna. Myyntikanaviamme ovat sisustus- ja huonekaluliikkeiden lisäksi projektipuolen toimijat.

Etsimme b2b-myyjää tekemään projektimyyntiä ja markkinoimaan edustamiamme huonekalu- ja sisustustuotteitamme projektipuolen päättäjille.

Edellytämme muutaman vuoden tuloksekasta b2b-myyntikokemusta mieluiten sisustusalalta.

Sinulla on jo suhteita sisustusarkkitehteihin ja -suunnittelijoihin ja halua ja kykyä hankkia lisää verkostoa ja vahvistaa sitä. Sosiaalinen media on luonteva osa vaikutustapaasi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olet ennen kaikkea positiivinen, energinen, sinnikäs ja tuloshakuinen. Viihdyt pienen, ketterän yrityksen matalassa organisaatiossa, jossa pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä.

Arvostamme itseohjautuvuutta ja siksi sinulla on suuri vapaus tehdä hommat juuri niin kun itse parhaaksi katsot.

Tehtävä on periaatteessa kokoaikainen mutta mikäli osa-aikaisuus sopii sinulle paremmin, on sekin mahdollinen vaihtoehto.

Toimistomme sijaitsee kauniin showroomimme yhteydessä Helsingin keskustassa. Tehtävää voi hoitaa suurelta osin myös etänä.

oot-drk.com

Kerro itsestäsi 7.5 mennessä: kati.totterman@oot-drk.com