Design Trainee / Exove Design

Onko sinulla visuaalista silmää ja toimeen tarttuva asenne? Haluatko luoda upeita konsepteja, käyttöliittymiä sekä erilaisia prototyyppejä? Kiinnostaisiko laittaa taitosi käytäntöön ja luoda jotain merkittävää asiakkaalle?

Etsimme uutta frendiä digitaalisen liiketoiminnan pariin Design Traineeksi Helsingin toimistolle.

Mikä homma?

Design traineena pääset työskentelemään tiimin jäsenenä erilaisten verkkopalvelujen suunnitteluprojekteissa. Vastuualueet ja työtehtävät asetetaan valitun henkilön kiinnostuksen kohteiden ja kokemuksen mukaan. Pääset työskentelemään osana alan ammattilaisten tiimiä ja sinulle nimetään mentori, joka auttaa sinut alkuun ja tarjoaa tukea sekä ohjausta projekteissa. Monipuolisten työtehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin digitaalisen suunnittelun koulutuksiin, jotka tukevat ammatillista kehittymistäsi.

Exovella pääset osaksi tavoitteellista ja rentoa porukkaa. Meillä hyvä meininki ja arvomme ohjaavat jokapäiväistä työtä. Olemme joustavia ja annamme erinomaiset mahdollisuudet työ- ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Maksamme kilpailukykyistä trainee-palkkaa huomioiden myös aiemman työkokemuksesi ja kaikki työsuhde-etumme koskevat luonnollisesti myös sinua. Harjoittelun päätyttyä, sinulla on mahdollisuus keskustella jatkosta Exovella. Monet traineet ovat jääneet meille duuniin kesänkin jälkeen ja viihtyneet pitkään talossa.

Millaista frendiä etsimme?

Homma sopii parhaiten loppuvaiheen korkeakouluopiskelijoille pääkaupunkiseudulla. Olet etsimämme tyyppi, jos sytyt käyttöliittymäsuunnittelusta, verkkopalveluiden suunnittelun prosesseista ja priorisoit suunnittelussasi hyvää käytettävyyttä sekä saavutettavuutta. Haluat myös oppia lisää Design Systemeistä ja palvelumuotoilun periaatteista. Lisäksi sinulla on kokemusta digitaalisista suunnittelutyökaluista, kuten Sketch:stä ja Adobe CC:stä, etkä pelkää laittaa taitojasi käyttöön. 

Henkilönä olet oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä kiinnostavien asiakkaiden parissa. Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta edellytämme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta odotamme, että osoitat kykysi ja potentiaalisi portfolion muodossa. 

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimmearvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli koet lukemasi omaksesi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi, CV:n ja portfoliosi (max 10MB) meille viimeistään 13.2.2022

Lue lisää Trainee-ohjelmastamme verkkosivuiltamme.