Designer / Sanoma Oyj

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaisiko Ilta-Sanomien sovelluksen käyttökokemuksen kehittäminen? Onko Helsingin Sanomien digitaalisessa asiakaskokemuksessa parannettavaa? Haluaisitko suunnitella Aamulehdelle uusia digitaalisia tarinankerronnan keinoja? Liity Sanoman uutispalveluiden design-tiimiin ja ole mukana kehittämässä Suomen tunnetuimpia digipalveluita.

Sanoman uutispalveluiden digikehitystiimi hakee joukkoonsa designeria vaalimaan maailmanluokan käyttökokemusta Suomen tunnetuimmissa palveluissa. Tulet toimimaan meidän huipputaitavien suunnittelijoiden kanssaseitsemän henkilön tiimissä. Vastaamme yhdessä 15 sivuston ja 10 sovelluksen designista ja käyttökokemuksesta. Meillä työsi jälki näkyy lähes jokaiselle suomalaiselle päivittäin erittäin tunnettujen mediabrändien kautta. 

Asioita tehdään fiksusti ja pyrimme koko ajan parantamaan tekemisen tapoja sekä käyttämään parhaita työkaluja. Toimintatapamme on osallistava, oppiva ja ketterä. Arvostamme avointa mieltä sekä kaupallista ja teknologiasuuntautunutta ajattelua. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä myös Sanoman muiden designereiden kanssa saumattoman asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Muutoksen tahti on nopea uutismaailmassa, jolloin nopea oppiminen ja kyky soveltaa välillä villejäkin ideoita nousee merkittävämmäksi kuin vanhat rutiinit.

Tarvitset tekijäasennetta ja sujuvia tiimityötaitoja. Workshopit, protoilu sekä käyttäjiä osallistavat muut toimintamuodot ovat sinulle tuttuja. Sinulla on aitoa kiinnostusta digitaalisten palvelujen kehittämisesen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai urasi alussa oleva Designer. Tehtävän sisältöä ja perehdytystä on mahdollista suunnitella taustaasi sopivaksi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Toivomme sinulta:

Tarjoamme sinulle:

Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 7.12.2022 täyttämällä sähköinen hakulomake.Lisätietoja voit kysellä Jarkko Karhulta (jarkko.karhu@sanoma.com) tai puhelimitse (040 182 6449) seuraavina aikoina ke 23.11. 15.30-16.00, ma 28.11. 15.-15.30 tai ke 30.11. 15.30-16.00 .

Haku alkaa ja päättyy 

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen 

Hae paikkaa.