Designer Trainee / OP ryhmä

Haku auki toistaiseksi.

Haku OP Ryhmän vuoden 2023 Kiitorata trainee -ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 92 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle ja Mikkeliin. 

Oletko kiinnostunut tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä ja erityisesti digitaalisten palveluiden käytettävyydestä? Onko muotoiluajattelu, sen soveltaminen ja asiakaskeskeinen kehittäminen sydämenasiasi tai tulevaisuuden uratavoitteesi? 

Vahvistamme OP Ryhmän muotoilutiimiä Helsingissä ja Oulussa nyt ensimmäistä kertaa neljällä Designer Traineella!

Designer Trainee (4 paikkaa) 

Työskentelet OP Ryhmän tuote- ja palvelukehityksen monialaisissa tiimeissä. Työssäsi vastaat siitä, että tiimillesi kuuluvien tuotteiden ja/tai palveluiden kehitys tehdään asiakaskeskeisesti ja että asiakkaiden käyttökokemus palveluissa on yhtenäinen. Työskennellessäsi myös vahvistat ja viet eteenpäin asiakaskeskeisten työskentelytapojen ja tekemisen kulttuuria. Designer Traineena voit osaamisesi ja mahdollisen aiemman työkokemuksesi perusteella suuntautua sisällöltään erityyppisiin muotoilutehtäviin, joita OP:lla ovat: Product Designer, Content Designer, Service Designer, Strategic Designer. Kerrothan hakemuksessasi mikä näistä muotoilutehtävistä kiinnostaa sinua eniten.

Etsimämme traineen tuntomerkit

Tehtävissä on eduksi, että olet opiskellut tai muutoin suuntautunut muotoiluajatteluun ja tunnet sen menetelmiä tai sinulla on kokemusta asiakaskeskeistä ajattelu- ja työskentelytavasta. Lisäksi toivoimme, että sinulla olisi osaamista fasilitoinnista sekä kykyä soveltaa omaa osaamistasi. Olet empaattinen ja analyyttinen ajattelija. Olet kiinnostunut tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä ja asiakaskeskeisten toimintatapojen vahvistamisesta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja toimit sujuvasti osana monialaista tiimiä. Olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. 

Lisäksi:
Product Designerina haluat keskittyä käyttöliittymäsuunnitteluun ja hyvään käytettävyyteen.
Content Designerina olet omimmillasi tekstisisältöjen muotoilun äärellä.
Service Designerina pidät ongelmien tunnistamisesta, rajaamisesta ja ratkaisujen etsimisestä.
Strategic Designerina otat haltuusi laajempia kokonaisuuksia ja pystyt kiteyttämään olennaisen erilaisista lähteistä koottavasta asiakasymmärryksestä.

Muutama sana meistä…

Muotoilun hyödyntäjänä OP Ryhmä on edelläkävijöitä Suomessa. Tällä hetkellä muotoilutiimimme on Suomen suurimpia – meitä on jo yli 100 muotoilijaa erilaisissa tehtävissä. OP Ryhmän muotoilutiimi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen näköalan, mitä ja millaista on muotoilijan työ suuressa yrityksessä, jonka tuotteet ja palvelut ovat meidän kaikkien arjessa äärimmäisen keskeisiä. Kättesi jäljen vaikutusalue on laaja. Muotoilijoitamme yhdistää halu ohjata koko organisaatiota asiakaskeskeiseen toimintatapaan, liiketoiminnan ja teknologisen kehittämisen tavoitteita unohtamatta.

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

Designer Traineena pääset osaksi OP Ryhmän monipuolista ja vahvaa, yli 100 osaajan verkostoa. Pääset oppimaan kokeneilta kollegoilta, mutta sinun ei tarvitse tyytyä vain sivustakatsojan virkaan. Designer Traineena saat vastattaviksesi omat tehtäväsi, joiden painotuksen (Product Design, Content Design, Service Design, Strategic Design) voimme valita sinulle kiinnostuksesi ja aiemman osaamisesi perusteella. Vaikka edellytämme jo traineelta itsenäistä työskentelyotetta, emme jätä ketään yksin!

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2023 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2900 € / kk.

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 

Näin hakuprosessimme etenee:

• Haku tehtäviin 13.11.2022 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.

• Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 22.11.2022 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.

• Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 2.12.2022 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.

• Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille 23.12.2022 mennessä. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä. 

• Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2023.

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa:
Competence Lead, Product Design, Ilari Jounila, p. 050 4820988, to 3.11. klo 8.30-9.30, ke 9.11. klo 10-11.30
Compentence Lead, Strategic & Service Design, Mari Kiirikki, p. 040 5502781, to 3.11. klo 8-9.30, ti 8.11. klo 15-17

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 13.11.2022 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja turvallisuusselvitys.

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutuspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae paikkaa.