Designer / Wulff Entre

Wulff Entre etsii suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi kasvavaa tiimiä. Meillä pääset suunnittelemaan messuosastoja, tiloja, tapahtumia ja My Remote Studio -kokonaisuuksia kotimaisille ja ulkomaisille yrityksille, sekä brändeille ympäri maailmaa. Voit olla muotoilija, tilasuunnittelusta kokemusta omaava graafinen suunnittelija tai tilasuunnittelija vahvalla graafisen suunnittelun kokemuksella. Molempia pääset kehittämään intohimoisesti työhönsä suhtautuvien mukavien työkavereiden kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta monenlaisten ja eri aloilla toimivien yritysten visuaalisen viestinnän parissa työskentelemisestä.  Erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, luovaa ongelmanratkaisukykyä, proaktiivisuutta ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ja että olet hyvä tyyppi.

Adobe Illustrator, Photoshop ja InDesign ovat perustyökalut graafiseen suunnitteluun, animointitaidoista plussaa. Tilasuunnittelussa 3ds MAX (tai vastaava) ja Auto CAD tulisi olla hallussa.

Tarjoamme monipuolisen työn suunnittelun eri osa-alueilla kansainvälisessä toimintaympäristössä. Matalan hierarkian ja ihmisläheisen johtamiskulttuurin. Mukavat tiimikaverit. Uudistuvat monipuoliset tilat Espoon Kilossa ja etätyömahdollisuuden. Lounas- ja liikuntaedut.

Yhteydenotot, vapaamuotoiset hakemukset, portfolio ja palkkatoivomus 11.2 mennessä:

jan.ilvonen@wulffentre.com

Wulff Entre Ltd. provides Premium Exhibition Services globally with a holistic service and executes person to person sales and marketing with a revolutionary new hybrid concept.

Part of Wulff Group.