Digitaalisen transformaation strategiakonsultti / Deloitte

Haluatko muuttaa maailmaa paremmaksi – tehdä siitä digitaalisemman, toimivamman ja mielenkiintoisemman?

Deloitte Digital on osa maailman suurinta ja johtavaa asiantuntijapalveluorganisaatiota Deloittea. Yhdistämme luovan ja ihmislähtöisen ajattelun sekä digitaalisuuden Deloitten vahvaan liiketoiminnan kehittämisen osaamiseen. Kasvavaan joukkoomme kuuluu yli 300 asiantuntijaa pohjoismaissa ja yli 20 000 asiantuntijaa globaalisti. Deloitte Digitalin verkostoon kuuluvat myös muun muassa palkittu bränditoimisto ACNE ja digitoimisto Mobiento.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen digitaalisen transformaation strategiakonsulttiavahvistamaan Deloitte Digitalin Helsingin tiimiä. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä osaksi kokenutta suunnittelijoiden, muotoilijoiden ja digistrategien joukkoamme, ja päästä hyödyntämään taitojasi asiakkaidemme kiinnostavien ja vaihtelevien haasteiden parissa.

Digitaalisen transformaation strategiakonsulttina

Menestyäksesi tässä roolissa sinulla tulee olla

Toivomme myös, että sinulla on kokemusta numeroiden kanssa työskentelystä ja kvantitatiivisten menetelmien soveltamisesta. Lisäksi arvostamme halukkuutta tehdä poikkitieteellistä tiimityötä monialaisissa tiimeissä, mutta myös kykyä nauttia itsenäisestä työskentelystä.

Suhtaudumme tiimissämme intohimoisesti digitaaliseen transformaatioon ja parempiin, aidosti merkityksellisiin palveluihin ja näiden suunnitteluun ja toivomme tätä myös sinulta. Pyrimme aktiivisesti kasvattamaan omaa osaamistamme ja lupaamme sinullekin mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti sekä selkeän urapolun toiveitasi kuunnellen. Olemme nopeasti kasvava huippuasiantuntijoiden tiimi ja toimimme uniikilla tavalla osana Deloitten liikkeenjohdon konsultointia. Liittymällä meihin pääset myös osaksi ja vaikuttamaan kehitystarinaamme.

Oletko etsimämme uusi tiimin jäsen? Mikäli uskot sopivasi rooliin, lähetä meille hakemuksesi 17.4.2022 mennessä, jossa kerrot, miksi sopisit tähän tehtävään ja millaista kokemusta sinulla on. Mikäli sinulla on työnäytteitä, jotka konkretisoivat osaamistasi, olemme kiinnostuneita myös niistä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajan puitteissa sekä teemme henkilövalinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Jäätmaa (+358 40 168 2524 / jaakko.jaatmaa@deloitte.fi) 5.4.2022 klo 11.00-12.30.
Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimillemme: rekry@deloitte.fi.

What impact will you make?
Tutustu tarkemmin meihin ja verkostoomme:
https://www.deloittedigital.com/
https://www.mobiento.com/
http://www.acne.se/