Digital Designer / UX & UI design / LINK

Meillä on paikka sinulle, jolla on jo kertyny vankkaa kokemusta käyttöliittymien parissa ja kiinnostus asiakkaiden ja käyttäjien ongelmien tunnistamiseen ja ratkaisemiseen. 

Toivomme, että sinulla on ihmislähtöinen kehitysasenne, visuaalista kyvykkyyttä ja muotoiluajattelua. Työskentely monialaisissa tuotekehitysprojekteissa on sinulle motivoivaa. Hallitset hyvin kommunikaation tiimin ja asiakkaan kanssa ja osaat esittää omat ratkaisusi ymmärrettävästi.
Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Salossa. Etätyö on myös mahdollista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda uusia tuotteita ja vahvistaa osaamistasi moninaisten kehityshankkeiden parissa, vaihtuvissa projekteissa. Rakennamme roolin taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Tulet työskentelemään erilaisissa esimerkiksi tekoälyyn tai dataan liittyvissä teknologiahankkeissa ja toisaalta fyysisten laitteiden ja digitaalisten rajapintojen maailmassa yhteistyössä teknologiakehittäjien kanssa. Tehtäväsi on vastata digitaalisista rajapinnoista näissä hankkeissa. Arvostamme sitä, että haluat innovoida uutta, tuot rohkeasti esille ideoita ja osaat myös perustella niiden toimivuutta. Työskentelet vaihtelevasti joko asiakkaan tiimissä tai toisaalta projekteissa.

Työ voi sisältää muutakin kuin käyttöliittymien ja digitaalisten palveluiden suunnittelua. Ei haittaa jos olet kokeilunhaluinen ja kiinnostuksen kohteenasi ovat esimerkiksi erilaiset teknologiat: datan hyödyntäminen uusien lisäarvopalveluiden kehittämisessä ja IoT-hankkeissa sekä ihmislähtöisten käyttöliittymien suunnittelu liikkuvissa kulkuneuvoissa tai esimerkiksi koneiden ja laitteiden ohjauksesta etänä.

Toivoisimme, että sinulta löytyisi kokemusta

Suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen on roolissa välttämätön, koska asiakasmateriaalit ovat usein suomeksi. (Please note: Fluent Finnish language skill is needed for this role as customer requirement)

Tervetuloa LINKin tiimiin!

Pääset työskentelemään huippubrändien ja uusien innovaatioiden parissa. Saat vakituisen ja kokoaikaisen työn ja hyvät työsuhde-edut. Otamme niin toivoessasi huomioon myös muunlaiset työsuhteet.
Saat paikan monialaisessa työympäristössä ja tunnettujen brändien kehityshankkeissa. Toimimme myös mm. Espoon, Helsingin ja Turun palvelumuotoilun puitesopimuskumppanina.

Sinun ei tarvitse sopia mihinkään muottiin vaan meillä jokainen saa olla oma itsensä.

LINKin monialaisuus näkyy päivittäisessä työssä. LINKin asiakasprojekteille on tyypillistä integroitu suunnittelu, jossa eri alojen suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Asiakas saa meiltä kokonaisvaltaisen osaamispaketin. Työpöydillä on esimerkiksi IoT-hankkeita, julkisten palveluiden kehitystä, digitaalisten palveluiden ja -sovellusten kehitystä, koneiden, laitteiden ja ajoneuvojen suunnittelua.

Haluat tietysti tietää minkälaisten projektien parissa tulet työskentelmään? Aina tulee uutta, mutta hyvän yleiskuvan saat, kun käyt tutustumassa referensseihimme kotisivuillamme. Urasivuillamme kerromme esimerkiksi millaista porukkaa meillä on töissä.

Sinä voit olla seuraava LINKkiläinen!

Urasivujemme kautta on helppo hakea. Kerro meille lyhyesti, kuka olet, mitä olet tehnyt, mistä innostut ja miksi sopisit tähän rooliin. Laita mielellään mukaan myös esimerkkejä työnäytteistäsi vaikkapa linkkeinä tai portfoliosi.

Toimi pian ja hae tehtävään viimeistään 3.3.2022 mennessä urasivujemme kautta. Huomioithan, että pyrimme käsittelemään hakuja jo hakuajalla ja etenemme palkkaukseen sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Piritta Winqvist, Director, UX & Service Design:
piritta.winqvist(at)linkdesign.fi tai puh 040 549 0752. Saat parhaiten Pirittan langan päähän soittoaikoina: