Digital Graphic Designer / Telia

Vuosittain Telian digitaalisissa kanavissa asioi kymmeniä miljoonia asiakkaita. Tavoitteenamme on tuottaa niin nykyisille kuin potentiaalisille uusille asiakkaillemme maailman paras digitaalinen osto- ja asiointikokemus. Haluamme tiimiimme innokkaita ja hihat kääriviä ammattilaisia, jotka rakentavat tätä matkaa kanssamme. Tutustu ilmoitukseen ja jätä hakemus. 

Sisältöihin keskittyvä Creative Content -tiimimme etsii idearikasta, datasta innostuvaa, tehokasta sekä itseohjautuvaa Digital Graphic Designeria auttamaan meitä kasvattamaan Telian Online-liiketoimintaa sekä tehostamaan markkinoinnin tuotantoja.

Tiimimme on osa Telian Online, Marketing & Analytics -osastoa ja vastaamme mm. onlinen visuaalisuudesta, sisällöistä, kampanjatoteutuksista, asiakaspoluista sekä jatkuvasta kehityksestä yhdessä Sales & Care-, Analytics- ja Design-tiimien kanssa.

Oletko valmis ottamaan uuden askeleen urallasi? 
Digital Graphic Designerit muodostavat yhdessä sisällöntuottajien kanssa Telian sisäisen B2X luovan tiimin, joka toteuttaa moninaisia digitaalisia kokonaisuuksia yhdessä erilaisten sidosryhmien, mm. online, markkinointi, retail, asiakaspalvelu, viestintä ja HR, kanssa. Työtehtävät vaihtelevat yksittäisistä tuotekuvista kampanjatoteutuksiin, dokumentteihin ja video-tuotantoihin. Tiimi on täysin itseohjautuva ja vastaa tehtävien jakamisesta sekä hoitamisesta itsenäisesti. Tukenasi toimii myös tiimin Senior Creative, joka pitää huolen brändin yhtenäisyydestä sekä tuotantojen laadusta.

Rooli sopii parhaiten graafiselle suunnittelijalle, joka on aiemmin työskennellyt esimerkiksi tuotanto- tai digi-graafikkona ja jolla olisi kokemusta performance/always on -markkinoinnista.

Digital Graphic Designerina

Onnistuaksesi roolissa, sinulla tulee olla

Näitä ominaisuuksia myös arvostamme, mutta emme vaadi

Enemmän kuin pelkkä työpaikka 
Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Innostuitko? 
Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 6.8.2023. Liitä CV:n lisäksi mukaan myös hakukirje.

Varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisuuden emme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse. Osana rekrytointiprosessia tehdään taustatarkistuksia.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Minni Ruhtinas, minni.ruhtinas@teliacompany.com.

Welcome to Telia – Let’s make better happen!

Hae paikkaa.