Digiviestinnän ja verkkokaupan suunnitelma

Koordinoit, suunnittelet ja toteutat digitaalista viestintää ja graafisia sisältöjä. Vastuullasi on verkkosivustojen sekä sosiaalisen median sisällön kehittäminen, päivittäminen ja seuranta sekä digikampanjat. Facebook Ads -mainonta, sähköpostimarkkinointi ja markkinointiautomaatioiden toteuttaminen ja kehittäminen ovat olennainen osa työtäsi. Huolehdit myös digitaaliseen verkkokauppaamme liittyvistä toimenpiteistä, ja siihen liittyen hakukoneoptimointi, mainonta sekä markkinointi kuuluvat työnkuvaasi. Hallitset SEO ja SEM-prosessit ja osaat hyödyntää dataa myynnin kasvattamiseksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää digitaalisten kanavien ja niiden tarjoamien mahdollisuuksien ymmärtämistä ja kokemusta verkkokauppamyynnistä. Tarvitset tarkkaa visuaalista silmää sekä sujuvaa kynää niin suomeksi kuin englanniksi. Toivomme sinulta kokemusta brändien parissa työskentelystä. Shopify Plus verkkokauppa-alustan tuntemus on plussaa. Sinulla on esimerkiksi media- ja/tai markkinointialan koulutus. Nopeatempoisissa projekteissamme pärjäät vastuullisella, ratkaisuhakuisella ja yrittäjämäisellä otteella.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus, mutta se tarjoaa tekijälleen monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden päästä työskentelemään arvostetun brändin parissa. Jos koet, että tarjoamamme työ on juuri sinua varten, niin anna meidän kuulla sinusta! Kerro miksi juuri sinä sopisit Papulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Janita Taipalus puh. 045 631 1316. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.3.2023 osoitteessa https://www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat/

Lue meistä lisää osoitteessa https://papudesign.fi/

Haku alkaa 15. helmikuuta 2023 ja päättyy 3. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Papu Design Oy

Papu Design Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen lasten- ja naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistuttava yritys. Tuotteiden ytimessä on laadun ja oivaltavan suomalaisen designin lisäksi vastuullisuus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli noin 3,5 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää suoraan reilu kymmenkunta henkilöä.

Hae paikkaa.