Ekosysteemiasiantuntija / Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Oletko luova tulevaisuuden tekijä?

Haemme kokenutta

Ekosysteemiasiantuntijaa

rakentamaan ja kehittämään taide-, kulttuuri- ja luovien alojen yrittäjäekosysteemiä Otaniemen kampuksella.

Vertailet alan kansainvälisiä ekosysteemejä, luot hyvien käytäntöjen pohjalta toimintamallin luovien alojen ekosysteemille ja pilotoit sitä. Aalto-yliopiston kampuksella on paljon erilaisia yrittäjyyden tukitoimintoja, ja tehtävänäsi on yhdistää toimijoita, lisätä tietoisuutta eri toiminnoista ja toimijoista sekä parantaa luovien alojen toimintamahdollisuuksia ja -ympäristöä. Työhösi kuuluu myös tiivis yhteistyö yliopiston korkeakoulujen ja palveluyksiköiden, pääkaupunkiseudun kuntien, yritysten sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme sinulta

Arvostamme yliopistokentän hyvää tuntemusta, kokemusta yritysmaailmasta, verkostoja luovilla aloilla sekä kestävän kehityksen periaatteiden tuntemusta.

Tehtäväsi sijoittuu Aallon tutkimus- ja innovaatiopalveluihin ja on määräaikainen ajalle 1.8.2022–30.9.2024. Työskentelet osana Aallon EIT -palvelutiimiä sekä teet tiivistä yhteistyötä Radikaalin luovuuden verkoston kanssa. Radikaali luovuus on yksi Aallon strategian läpileikkaavista teemoista.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan dynaamisessa, moninaisuutta edistävässä ja kansainvälisessä ympäristössä sekä vaikutusmahdollisuuden edistää luovien alojen toimintamahdollisuuksia. Työpaikka sijaitsee Otaniemen kehittyvällä kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 8.5.2022 mennessä. Liitä mukaan hakemuskirje ja CV. Aallon sisäisiä hakijoita pyydämme hakemaan HR-järjestelmä Workdayn kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Marja-Leena Markkula, puh. +358 50 546 8789 ja Riikka Mäkikoskela puh. +358 45 1313 562, sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@aalto.fi.

More about Aalto University:

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity  
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity