Erikoissuunnittelija / Seinäjoen kaupunki

Haluatko kuulua avaruuden parhaaseen työporukkaan?

Seinäjoen kaupungin tietohallinto hakee ERIKOISSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen.
Seinäjoen kaupungin tietohallinto on kaupunkikonsernin sisäinen palveluyksikkö, joka tuottaa ict-palveluja koko kaupungin organisaatiolle. Tietohallinnossa työskentelee 23 ict-ammattilaista.

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja kannustavat työkaverit!

Erikoissuunnittelijana työskentelet tietohallinnossa näköalapaikalla kehittämässä kaupungin palveluita näkökulmana digitalisaation mahdollisuudet. Seinäjoen kaupunki on laatinut digiohjelman vuosille 2022- 2025, jonka tavoitteena on helpottaa kaikkien arkea.

Tehtävässäsi erikoissuunnittelijana vastaat tietohallinnon projektisalkun hallinnoinnista ja koordinoit digiohjelman toimenpiteiden toteuttamista sekä osallistut ICT-projekteihin ja –hankkeisiin asiantuntijan tai projektipäällikön roolissa. Erikoissuunnittelijana toimit merkittävien muutos- ja kehittämishankkeiden parissa, esim. tiedolla johtamisen ratkaisut, kuntalaisten digipalvelut sekä tietohallinnon oman palvelutuotannon kehittäminen. Olet meidän avainpelaajamme rakentamassa digiälykästä Seinäjokea.

Tarjoamme sinulle:

Edellytämme osaamista seuraavista osa-alueista:

Lisäksi olisi mahtavaa, jos sinulla olisi osaamista muutamista alla olevista:

Erikoissuunnittelijan toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja toivomme, että sinulla on jo kertynyt työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työ voi alkaa 24.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle todistus terveydentilastaan sekä huumausainetestistä. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Oletko juuri sinä hakemamme energinen ja osaava tiimipelaaja? Täytä hakemuksesi sähköisesti kuntarekry.fi-palvelussa, työavain 465148 ti 26.9.2022 klo 16:00 mennessä. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoissuunnittelija-kehittaminen-416852/

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt). Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/seinajoen-kaupunki/
Lisätietoja antaa tietohallintojohtaja Sami Varjo 050 572 2145 tai ICT-kehittämispäällikkö Nina Ankkuri 040 590 8937
http://www.seinajoki.fi/tyopaikat

Palkka

Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES), lisäksi koeajan jälkeen 2 viikon palkallisen loman

Hae paikkaa.