Graafikko kesätyö / Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Konsernipalvelujen toimiala, Hallinto ja viestintä
Brändi ja kielipalvelut -tehtäväalue 
Neilikkatie 17, 01300 Vantaa 

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva kesätyöntekijä sijaisuuteen tai harjoitteluun. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen (VAKE) viestinnän Brändi ja kielipalvelut -tehtäväalue etsii visuaalisesta suunnittelusta ja luomisesta innostuvaa graafisen alan opiskelijaa; vasta valmistunutta graafikkoa, tai vastaavaa LOMAKESUUNNITTELIJAKSI. 

Tehtäviisi kuuluu ideoida ja suunnitella VAKEn brändi-ilmeen mukaisia lomakkeita toimialojen tarpeisiin. Osallistut pääsääntöisesti lomakesuunnittelun työjonon purkamiseen, päivittämällä jo käytössä olleita Vantaan ja Keravan kaupunkien aikaisia lomakkeita VAKEn brändi-ilmeeseen. 

Apunasi on koko Brändi ja kielipalvelut -tehtäväalueen visu-porukka, sekä VAKEn selkeä brändikirja. 

Toimit kesän ajan myös kahden graafikkomme lomasijaisena, joten graafisia töitä tulee laajemminkin tehtäväksi. 

Tykkäämme, jos olet oma-aloitteinen ja reipasotteinen työssäsi, etkä pelkää esittää kysymyksiä. Aikaisempi kokemus lomakesuunnittelusta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkein ominaisuutesi on itsenäinen asenne ja keskittymiskyky, sillä työ on tarkkuutta vaativaa. 

Lähin työtiimisi koostuu kahdesta graafikosta ja brändipäälliköstä, jotka toimivat myös perehdyttäjinä ja työn ohjaajina. Porukkamme on pieni, mutta sitäkin innostuneempi rakentamaan VAKEn visuaalista ilmettä. Sujahdat joukkoon mainiosti, jos olet huumorintajuinen ja joustava. 

Työpanoksesi tulee olemaan merkittävässä roolissa siinä, että VAKEn palveluiden sujuvuus paranee ja samalla teemme tuoretta brändi-identiteettiä näkyvämmäksi. 

Teet merkityksellistä työtä, jota arvostamme. 

Miksi kesätöihin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle? 

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa 
Tietoa palvelussuhteesta:
Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 01.06.2023 – 31.07.2023
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: toimistotyöaika
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES) mukaisesti

Heräsikö kiinnostuksesi?
Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.
Jäikö jokin askarruttamaan? 
Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme

Brändipäällikkö Flygar, Mia
043 825 9558 / mia.flygar@vakehyva.fi
Arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme . Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi !
#vakehyva #hyvantekijät 

Hae paikkaa.