Graafikko / Sinituote Oy

Työpaikkakuvaus

Sinituote on kotimainen perheyritys, jolla vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat kaiken tekemisen ytimessä. Missiomme on helpottaa ihmisten arkea laadukkailla siivousvälineillä ja kodin tuotteilla. Meillä pääset aitiopaikalta kehittämään kotimaista, kaikkien tuntemaa SINI-brändiä yhdessä luovan, rennon ja aikaansaavan markkinointitiimin kanssa. Hyvinkään Erkylässä sijaitseva toimistomme on luonnostaan kaunis ja tarjoaa loistavat puitteet luovaan työhön.

Nyt etsimme vanhempainvapaan sijaisuuteen

TUOTANTO-AD / GRAAFIKKOA 

Tuotanto-AD:na pääset osaksi markkinointitiimiämme, joka vastaa ikonisen ja yhden Suomen arvostetuimman brändin markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ensisijaisesti kuvankäsittelyn ja erilaisten taittotöiden parissa sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Odotamme sinulta visuaalista ja huolellista otetta materiaalien tuottamiseen. Olet tehokas ja järjestelmällinen graafisen alan ammattilainen, jolla on kykyä organisoida omat tehtävät niin, että ne valmistuvat ajallaan ja kerralla kunnolla. Tuotat kädenkäänteessä erilaisia aineistoja kuten myynnin tukimateriaalit, tuotepakkaukset, tuotekuvastot, esitteet ja myymälämateriaalit. Kuvien monipuoliset muokkaustoiminnot ovat sinulle tuttuja ja osaamiseesi kuuluu myös printti- ja digimainokset sekä graafisten sisältöjen luominen sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivuille. Selviät helposti päivittäisistä “palapeleistä” tuotekuvien ja -tekstien kanssa ja olet valmis ottamaan huomioon muiden markkinoinnin ammattilaisten näkemykset omassa työssäsi.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä tiimityöskentely lähellä sydäntä. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta, joiden turvin pystyt hoitamaan tehtäväsi oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Suomen kielen lisäksi englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 11.6.2023

Lisätietoja tehtävästä antavat:

henkilöstöasiantuntija Markus Karhumäki p. 050 567 9706 / markus.karhumaki@sinituote.fi

markkinointipäällikkö Marika Saarinummi p. 0400 408 170 / marika.saarinummi@sinituote.fi

Hae paikkaa.