Graafikko / Tevella Oy

OPI KANSSAMME!
Tevella on kasvu- ja kehityshakuinen kotimainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1984. Päätoimipaikkamme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Tampereella. Suunnittelemme ja toteutamme koulujen ja varhaiskasvatuksen oppimisympäristöjä ja muita tiloja, joissa lapset ja nuoret leikkivät ja opiskelevat, viihtyvät ja viettävät aikaa. Asiakkaitamme ovat mm. kunnalliset ja yksityiset päiväkodit, koulut ja oppilaitokset, järjestöt, seurakunnat sekä eri alojen yritykset. Olemme merkittävä päiväkotien ja koulujen toimintaväline- ja kalustetoimittaja. Viime vuosina olemme kehittäneet voimakkaasti toimintaamme ja osaamistamme.

Graafikko
Tehtävässäsi toteutat erilaisia graafisia materiaaleja, pääpaino tuotekuvastoissa ja esitteissä, joita pääset selailemaan täältä. Käytämme taittamiseen InDesignin kyljessä toimivaa EasyCatalog-ohjelmaa, joten tietokantapohjainen taittokokemus katsotaan hakijan eduksi. EasyCatalogin vuoksi hakemallamme graafikolla on paitsi visuaalista silmää, myös hyvät Excel-taidot. Taittotöiden lisäksi työnkuvaasi kuuluu tuotekuvien käsittely ja syväys, sekä tuotekuvien vieminen tuotetiedonhallintajärjestelmään.

Tehtävässä edellytetään:

Lisäksi seuraavat asiat auttavat työssä menestymisessä:

Teemme töitä pienessä markkinoinnin tiimissä, joten printin lisäksi kuulemme mielellämme myös muusta markkinoinnin osaamisestasi. 

Tehtävä on määräaikainen 29.2.2024 saakka. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä toimistossamme Sarankulmassa tai etänä. Lisätietoja työtehtävästä antavat sähköpostitse graafikko Usva Nieminen, usva.nieminen@tevella.fi sekä hankinta- ja markkinointijohtaja Tommi Ollikainen, tommi.ollikainen@tevella.fi. Hae työpaikkaa mahdollisimman pian lähettämällä meille työhakemuksesi ja CV:si, sillä täytämme tehtävän heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hae paikkaa.