Graafinen suunnittelija / Ajaton Idea Oy

Etsimme graafista suunnittelijaa vakituiseen ty√∂suhteeseen, jolla on kyky muuntaa asiakkaidemme toiveet visuaalisiksi mestariteoksiksi. ūüé® Jos haluat tehd√§ vaikutuksen visuaalisten ratkaisujen avulla ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, saattaa t√§m√§ olla sinulle sopiva ty√∂paikka.

Ajaton Idea on ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen digimarkkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun toimisto. Tarjoamme selkeät palvelut laadukkaaseen ja tehokkaaseen markkinointiin. Suurin osa asiakkaistamme toimii B2B-sektorilla.

Tehtäväsi graafikkona tulee sisältämään monipuolisesti kaupallisia visuaalisen viestinnän projekteja eri asiakkaille. Pääset osallistumaan kampanjoiden suunnitteluun, asiakasviestintään ja myyntiä tukevien materiaalien kehittämiseen. Haemme henkilöä, joka osaa hienovaraisesti tulkita asiakkaan toiveita ja luoda visuaalisia toteutuksia, jotka tukevat asiakkaidemme tarinaa ja brändiä. Plussaa on, jos graafisen suunnittelun lisäksi olet kiinnostunut verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta WordPressiin. Arvostamme aktiivista ja asiakaslähtöistä työotetta.

Odotamme sinulta:

Tarjoamme sinulle: 

Teht√§v√§ on vakituinen, jossa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ty√∂ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae teht√§v√§√§n viimeist√§√§n sunnuntaina 30.7.2023. Liit√§ hakemukseen CV, portfolio ja palkkatoiveesi. Hakemuksen voit l√§hett√§√§ osoitteeseen rekry@ajaton.fi ja lis√§tietoja teht√§v√§st√§ voit tiedustella 17.7. klo 9‚Äď15 v√§lill√§ toimitusjohtajaltamme Mika M√§elt√§ p. 0407634897