Graafinen suunnittelija / Alfons Digital Oy

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Etsimme digitaalisen ajan graafista suunnittelijaa osaksi kasvavaan joukkoomme.

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustoja ja verkkopalveluita asiakkaillemme. Projektimme alkavat käyttäjäkeskeisellä perussuunnittelulla, jota toteutamme palvelumuotoilun keinoja hyödyntämällä. Riippuen tilanteesta, noudatamme suunnittelussa asiakkaan visuaalista ilmettä tai luomme kokonaan uuden, joka toteutetaan digitaalisen ajan vaatimuksia noudattaen.Suunnitteluvaiheen jälkeen projekti siirtyy taitavien ohjelmoijiemme työpöydälle.

Suunnittelijamme vastaavat kokonaisuudesta projektin loppuun saakka ja työskentelevät aktiivisesti ohjelmoijien kanssa. Näin varmistamme lopputuloksen mahdollisimman korkean laadun ja käytettävyyden verkkopalvelun loppukäyttäjille.

Digitaalisesta painotuksesta huolimatta teemme myös laadukkaita painotuotteita, kuten erilaisia esitteitä ja muita materiaaleja niin digiin kuin painettuihin medioihin. Uskomme että digitaalisena aikana myös fyysisillä tuotteilla on kasvavaa merkitystä.

Työskentelemme pääosin valoisalla Helsingin Kallion toimistollamme sekä osittain hybridinä. Uskomme, että tiimin vahva yhteistyö luo intoa ja merkitystä työhön ja vapaa-aikaan. Työskentelemme ainoastaan arkipäivisin, jolla varmistamme jaksamisen myös tulevaisuudessa.

Etsimme nyt graafista suunnittelijaa, jolla on halua kehittyä tulevaisuuden monipuoliseksi muotoilijaksi. Toivomme sinulta vahvaa omaa näkemystä ja tyyliä, jonka voimme yhdistää osaksi asiakkaidemme verkkopalveluiden muotoilua. Voit olla vasta urasi alussa tai vankan taustan omaava suunnittelija. 

Tärkeimpänä arvona pidämme yhteistyöhalukkuutta ja omaa visiota. Annamme sinulle täyden tuen kehitykselle sekä merkityksellisiä projekteja ja asiakkaita.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja etenee osaamistasosi mukaisesti. Työsuhteesta toivomme pitkää ja kehittyvää. Haluamme toimia urasi mahdollistajana. Uskomme vahvasti itseohjautuvuuteen ja omaan ajatteluun.

Kiinnostuitko?

Toimita meille CV:si sekä vapaamuotoinen teksti, jossa kerrot taustastasi, näkemyksistäsi ja mitä juuri sinä toisit yhteisöllemme.Liitä oheen myös työnäytteitäsi. Näiden arvioinnissa kiinnitämme erityisesti huomiota omaan tyyliisi, joten näytteet voivat olla mitä tahansa graafisia tuotoksia.

Käsittelemme hakemukset äärimmäisellä luottamuksella, emmekä luovuta niitä ulkopuolelle.Työtehtävä täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Työn aloitus joustavasti toiveidesi mukaan.

Toimita aineisto seuraavaan osoitteeseen:
Tommi Jäkkö
Pääsuunnittelija
tommi@alfons.digital

www.alfons.digital

WWW-osoite http://www.alfons.digital
Yhteystiedot Tommi Jäkkö, Pääsuunnittelija, tommi@alfons.digital
Työpaikan osoite Porvoonkatu 3, 00510 HELSINKI
Työ alkaa Joustavasti sopimuksen mukaan.
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Jätä hakemus Työtehtävä täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Työn aloitus joustavasti toiveidesi mukaan., , Toimita hakemuksesi seuraavaan osoitteeseen:, Tommi Jäkkö, tommi@alfons.digital
Ilmoitus jätetty 24.02.2023
Ilmoitusnumero 11858084

Hae paikkaa.