Graafinen suunnittelija / Alma Brand Studio

Graafinen suunnittelija, Alma Brand Studio 
Etsimme sisällöistä innostunutta graafista suunnittelijaa innovoimaan Alma Mediaratkaisujen asiakkailleen tekemää sisältömarkkinointia!

Haluatko olla mukana määrittelemässä, miltä sisältömarkkinointi näyttää? Etsimme sinua, joka yhdistät graafisen suunnittelun taidot ja sisältöjen suunnittelun. Ymmärrät käyttäjäkokemuksen merkityksen ja sinulla on näkemystä, miltä verkkosivun pitää näyttää. Sinulla on näistä muutaman vuoden työkokemus. Työtehtäviisi sisältyy suunnittelu ja tuotanto Alman digitaalisissa kuluttaja- ja business-medioissa mm. verkkosivuille, mainontaan, applikaatioihin, someen sekä monenlaisiin markkinointitarkoituksiin. 

Tehtävässäsi tarvitset:

Markkinoinnillista näkemystä: Osaat konseptoida ja toteuttaa vaikuttavia tuotantoja eri kanaviin
Ymmärrystä sisällöistä: Ymmärrät, mitä asiakas tarvitsee ja tarvittaessa sinulla on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.
Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot: Tiimityö ja asiakassuhteen hoitaminen ovat keskeisessä roolissa. Et pelkää haasteita tai muuttuvia tilanteita.
Perus UI- ja UX-taitoja: Ei tarvitse olla täysiverinen ammattilainen, mutta osaat keskustella asiasta ja ymmärrät käyttäjäkokemuksen merkityksen.
Adoben ohjelmien hallintaa

Mitä tarjoamme:

Osaamisesi hyödyntämistä: Olet mukana vaikuttamassa siihen, mitä tehdään ja miten.
Monipuolisia mahdollisuuksia: Alma Brand Studio on noin 15 hengen sisältömarkkinointitoimisto ja osa Alma Mediaratkaisuja. Teemme kaupallisen yhteistyön sisältöjä muun muassa Iltalehteen, Kauppalehteen ja asumisen ja liikkumisen markkinapaikoille kuten Etuoveen ja Nettiautoon.
Kehittymismahdollisuuksia: Toteuta Suomen johtavien yritysten sisältömarkkinointia ja kasva tehtävän mukana. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, kehittää ja kehittyä dynaamisessa työympäristössä. 

KIINNOSTUITKO? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.8.2023. 

Lisätietoja tehtävästä antaa visual lead ja tiiminvetäjä Matti Nousiainen puhelimitse 040 4144441 to 10.8. klo 10-12 ja ma 14.8. klo 13-15 tai sähköpostilla matti.nousiainen@almamedia.fi. 

Tervetuloa Alma Brand Studioon, odotamme jo sinua! 

Hae paikkaa.